in

Dnevni horoskop – Lavovi će uživati u novom poznanstvu, a ovaj znak nek se pričuva trzavica i rasprava

Dnevni horoskop – Lavovi će uživati u novom poznanstvu, a ovaj znak nek se pričuva trzavica i rasprava

Ovnove privlači kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, Škorpijama je potrebno da osmisle dobar plan. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Privlači vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Delujete privlačno i šarmantno na okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Društvena angažovanost deluje pozitivno na vašu mentalnu ravnotežu.

Bik

Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osećanja progovore. Pogađa vas nečije ponašanje ili nepravda pri poslovnoj saradnji. Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Nemojte sputavati osećanja ili emotivne želje, opustite se.

Blizanci

Budite dovoljno maštoviti i osmislite neku interesantnu zabavu u dvoje. Učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim situacijama u različitim pravcima. Sve je moguće kada imate dobru volju.

Rak

Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom. Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Nemojte precenjivati lične mogućnosti, izbegavajte stresne situacije.

Lav

Upotrebite svoj šarm i odgovorite na nečiji poziv ili na poruku. Prijaće vam novi susret. Pokažite okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh. Emotivna afirmacija u vama pokreće novu snagu.

Devica

Kontrolišite svoje emotivne reakcije pred osobom koja ima drugačije afinitete ili interesovanja. Vaš optimizam i spremnost da se suočite sa različitim problemima, deluju pozitivno na okolinu. Prijaće vam društvena afirmacija i prihvaćenost.

Vaga

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo, stoga obratite pažnju na ideju koju predlaže voljena osoba ili bliski prijatelji. Očekujete velike promene u svojoj okolini, ali realnost izgleda drugačije, uzaludno rasplinjavate kreativnu energiju. Izbegavajte neke loše navike i stresne situacije.

Škorpija

Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Iznenadite svog partnera na način koji prija zajedničkim potrebama i ukusu. Vaši saradnici imaju različito mišljenje o rešavanju zajedničkog problema. Potrebno je da osmislite dobar plan. Izbegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju, opustite se.

Strelac

Ukoliko priželjkujete novi uzlet ili uzbudljivu zabavu, upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom. Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju. Stalo vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume uspešne saradnje. Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Budite umerenji u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Prijaće vam susret sa bliskim prijateljima i nečija emotivna pažnja. Nečija priča na vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Obratite pažnju na pravilnju ishranu.

Vodolija

Razmislite na koji način treba da privučete nečiju pažnju ili da animirate jednu osobu. Upotrebite oprobani recept. Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna vam je nečija podrška, prikupite neophodne informacije. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Ribe

Pažljivije birajte osobu sa kojom želite emotivno da se opustite ili da uživate u nekoj intimnijoj zabavi. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da ostvarite svoje namere. Izbegavajte neumerenost i različite vidove ekstremnog ponašanja.