in

Dnevni horoskop – Jarčevima je zdravlje bez hroničnih tegoba, a ovaj znak je nestabilan u ljubavi

Vodolija mora biti najbolja u vezi koju gradi, Ribama će se danas poboljšati finansijska situacija. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Čak i u najvećim poslovnim izazovima ne ispuštajte dobro poznatu samouverenost. Pokažite svoj neprikosnoveni stav koji pravedan i iskren. Ne donosite odluke koje usrećuju samo jednu stranu vašeg ljubavnog odnosa. Zdravlje je veoma promenljivo.

Bik

Danas je teško da uvidite stvarnost zato i nije potrebno da se bavite teškim obavezama. Imajte u vidu da se privikavate na neobične poslovne okolnosti. Ukoliko ste planirali ugodne trenutke sa partnerom to danas nije moguće. Zdravlje je dobro.

Blizanci

Niste sopsobni da razlučite šta vas usrećuje na poslu zato se držite dobro poznatih principa. Nema prečice u gradnji dobrih ljubavnih odnosa jer je potrebno da budete fleksibilniji kada su partnerove potrebe u pitanju. Zdravlje sasvim dobro.

Rak

Naučite da razdvojite posao od porodičnih obaveza. To će vam mnogo više pomoći i stvaranju prioriteta. Kada ste kod kuće ili sa emotivnim partnerom ostavite posao iza sebe. Nije potrebno da i dalje mislite na zadatke. Visok nivo energije.

Lav

Razbistrite situacije pa će i poslovi biti mnogo lakši. Nemojte pregovarati u rukavicama bez direktnog smisla. Imate dobre šanse da se uhvatite za nebitan problem jer stenervozni i potrebna vam je odmor. Zdravlje je veoma nestabilno i promenljivo.

Devica

Ograničili ste svoje interesovanje na jedan neizvesan i rizičan posao. Zato vas danas prati jaka neizvesnost. Danas planovi ne moraju biti u skladu sa očekivanjima partnera jer će vas on i dalje dobro razumeti. Polje zdravlja nije ugroženo.

Vaga

Ni jedan problem ne možete rešiti samostalno jer vam je potrebna saradnja sa poznatim kolegama. Konkurenicija nije toliko jaka koliko mislite. Kontakt sa prijateljima iz inostranstva obnoviće vašu pozitivnu energiju i volju. Zdravlje solidno.

Škorpija

Danas nećete biti sasvim u skladu sa jutarnjim planovima. Međutim to neće pokvariti vašu volju da budete zanimljivi. Zapitajte se da li vaša veza zaista treba da uspe? Nije bitno da li treba, već da li ima ljubavi? Zdravlje je solidno.

Strelac

Nađite načina da udovoljite osobi koja je osmislila ceo projekat. Nemojte prisvajati tuđe zasluge kao svoje. U ljubavi ste veoma kritični prema partneru. Imate dovoljno razloga da se pobrinete za iskren razgovor. Zdravlje je sasvim dobro.

Jarac

Danas su svi poslovni odnosi komplikovani za vaš ukus. Zato se brzo udaljavate sa radnog mesta. Ako se ljubav pojavi iznenada ne brinite jer ste dovoljno stabilni i samosvesni. Imate dobru strategiju. Zdravlje bez većih hroničnih tegoba.

Vodolija

Ako su vaši poslovi vezani za javnost očekujte intezivne neobične predloge i događaje. Ne brinite jer imate dobre saveznike i sve će biti u redu. Budite najbolji u vezi kou gradite bez obzira što znate da ima rok trajanja. Zdravlje dobro.

Ribe

Ukoliko ste imali problem sa novcem ili kreditom situacija se polako rešava. Iznenađenje koje vam dolazi tiče se iznenafnog priliva novca. Ne bacajte u vodu ono što ste duže gradili. Problem je rešiv ako to želite. Zdravlje bez većih tegoba.

Piše astrolog Vesna Trajković