in

Dnevni horoskop – Jarčevima je na poslu sve kako treba, ovaj znak je nestrpljiv u ljubavi

Dnevni horoskop – Jarčevima je na poslu sve kako treba, ovaj znak je nestrpljiv u ljubavi

Tokom ove subote tipične Strelčeve očekuje dosta poziva, Vodolija bi mogla da odgovori na poziv simpatije. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Potrebno vam je fizička i mentalna relaksacija, pa bi ovu subotu mogli da iskoristite i posvetite se nekom hobiju, ili sportskoj aktivnosti. Nešto opuštenija atmosfera daje vam dobru osnovu da pokažete želju i volju za malo većim angažmanom u sferi ljubavi. Dovoljno se naspavajte.

Bik

Prvi dan vikenda donosi sasvim korektne okolnosti, da Bikovi na zadovoljavajući način izbalansiraju odnos između odmora i obaveza. Opuštena i mirna atmosfera očekuje vas na ljubavnom polju, pa ukoliko ne želite išta da menjate prepustite se i uživajte. Mogući manji respiratorni problemi.

Blizanci

Za očekivati je da, bez obzira na drugačije planove, danas imate i par važnih poslovnih razgovora. Intrigantno poznanstvo sa mlađom osobom, moglo bi da vam okupira misli tokom ovog dana. Ukoliko nemate nekih dilema, hrabro u akciju. Obratite pažnju na sitne kosti i zglobove.

Rak

Prilično miran dan nalazi se pred najtipičnijim Rakovima. Bez najave za veća talasanja, realno je da se danas uglavnom pozabavite uobičajenim kućnim poslovima. Po svoj prilici miran i opušten dan možete očekivati i na ljubavnom planu. Posvetite dragoj osobi posebnu pažnju i uživajte u prijatnim trenucima. Prijalo bi vam više fizičke aktivnosti.

Lav

Sasvim solidan dan je pred većinom Lavova što se posla tiče. Eventualni višak vremena posvetite možda nekom hobiju. Atmosfera na vašem ljubavnom nebu nije najpovoljnija da preuzimate inicijativu na polju ljubavnih relacija. Promenljivo raspoloženje.

Devica

Relativno stabilan i korektan dan za tipične Device, znači da bi tokom ove subote trebalo sve bude da bude pod kontrolom. Lep dan očekuje vas u sferi ljubavi. Pokrenite se, i priredite neko prijatno iznenađenje, poklončić voljenoj osobi. Zdravlje je sasvim solidno.

Vaga

Veći deo prvog dana vikenda Vage bi mogle da provedu u opuštanju i preko potrebnom odmoru. Posao može i da sačeka. Povoljan je dan za sve vrste zajedničkih po mogućstvu kreativnih aktivnosti koje ste planirali sa dragom osobom. Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Realno je da vam ovaj dan protekne mirno i bez nekog većeg opterećenja. Iskoristite ga za preko potreban odmor i pripremu za narednu radnu sedmicu. Bilo bi najbolje da relativno miran dan na polju emotivno – ljubavnih odnosa, ostane u takvim okvirima. Potrudite se i dajte svoj doprinos. Zdravlje bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Tokom ove subote tipične Strelčeve očekuje dosta poziva i razgovora o budućim poslovnim projektima. Danas postoji velika verovatnoća da bude nekoliko intrigantnih kontakata, koji zavređuju vašu pažnju. Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Astrološki aspekti ukazuju na miran dan, u granicama standarda najtipičnijih Jarčeva. Odvojite dovoljno vremena i za neku fizičku aktivnost, prijala bi vam. Ako ste zadovoljni stanjem vašeg ljubavnog života dajte doprinos da se ništa bitno ne promeni tokom ovog dana. Moguća osetljivost probavnog sistema.

Vodolija

Iskoristite ovaj dan za pravljenje dobrog plana za buduće poslovne akcije, imate sasvim povoljne okolnosti. Mogli biste da odgovorite na poziv za druženje i fin razgovor sa nedavno upoznatom simpatijom. Dovoljno se odmarajte.

Ribe

Nije potrebno da se ove subote bavite suvišnim rasipanjem energije. Dovoljno je da završite neke zaostale sitnice koje vam se vuku veće neko vreme unazad. Pokušajte da obuzdate sopstveno nestrpljenje, u bliskoj budućnosti čekaju vas znatno povoljnije okolnosti za preuzimanje inicijative na polju ljubavnih relacija. Zdravlje je sasvim zadovoljavajuće.