in

Dnevni horoskop – Jarčevima igra srce od jedne osobe, ovaj znak treba da se pripremi na poslovni prevrat

Dnevni horoskop – Jarčevima igra srce od jedne osobe, ovaj znak treba da se pripremi na poslovni prevrat

Bik mora da razmisli o promeni uslova u poslovnoj saradnji, Vaga mora da upotrebi svoj šarm. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Оvan

Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta ili poriv za trijumfom. Budite realni. Izbegavajte različita psihofizička opterećenja.

Bik

Kompromis je dobro rešenje pod uslovom da dobijate maksimum pažnje koju partner može da Vam pruži. Razmislite o promeni uslova u poslovnoj saradnji, upotrebite autoritet u odlučujućem trenutku. Izbegavajte intrigantne situacije koje Vas uznemiravaju.

Blizanci

Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Jasno predstavljate svoje namere. Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Rak

Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Lav

Primećujete da partner lukavo i vešto ignoriše Vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke. Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvek postoji faktor iznenađenja. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Devica

Primećujete da se nešto neobično dešava sa partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim pitanjima. Imate jasne ciljeve i uporno branite svoje poslovne interese, očekuju Vas različiti komentari u krugu saradnika. Dajte sebi vise oduška i opustite se od napornih obaveza.

Vaga

Upotrebite svoj šarm i odgovorite na nečiji poziv ili na poruku. Prijaće Vam novi susret. Pokažite okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh. Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu snagu.

Škorpija

Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje. Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Strelac

Partner od Vas očekuje originalan nastup i određene zavodničke manire. Nemojte štedeti na svojim osećanjima i pažnji. U rešavanju poslovnih dilema upotrebite svoje intelekutalne sposobnosti, važno je da demonstrirate znanje i paktična rešenja. Prati Vas sjajno raspoloženje i imate dovoljno energije.

Jarac

Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi ljubavni susret. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na emotivnu inicijativu. Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju blic procenu i brzo prilagođavanje. Moguće je da improvizujete samo do određene granice. Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Vodolija

Objasnite partneru da Vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklevati pred zajedničkim izazovom. Proverite svoju sreću. Osećate kreativnu inspiraciju i delujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da se angažujte na različitim stranama. Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Delujete raspoloženo i imate dobre ideje. Važno je da osetite psihološku ili materijalnu sigurnost. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.