in

Dnevni horoskop – Device završavaju obaveze na vreme, ovaj znak mora obratiti pažnju na partnera

Dnevni horoskop – Device završavaju obaveze na vreme, ovaj znak mora obratiti pažnju na partnera

Lavovima poslovna preopterećenost neće ostaviti dovoljno vremena za ljubavnu sferu, Vage moraju biti iskrene i otvorene u komunikaciji u ljubavi. Evo šta donosi danas dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Pojačano angažovanje očekuje tipične Ovnove i ovog dana. Ništa strašno, ukoliko pokažete dovoljno strpljenja u komunikaciji. Moguće iznenadno novo poznanstvo sa veoma interesantnom  osobom sa kojom postoji šansa za ozbiljnu  priču. Zdravlje je vrlo dobro.

Bik

Pred Bikovima je period velikih aktivnosti, sa dosta komunikacije, dogovora koji mogu doneti mogućnost da pokrenete  neke nove poslovne dogovore. Samo napred. Solidan dan je pred vama, da ga provedete sa dragom osobom u mirnoj i pozitivnoj atmosferi. Zdravlje je odlično.

Blizanci

Promenljive okolnosti u poslovnom okruženju, većini Blizanaca doneće i povećan obim poslovnog angažovanja. Budite oprezni sa papirologijom, dokumentacijom. Nije preporučljivo da nervozu zbog poslovne opterećenosti prenosite na ljubavnu sferu. Vodite računa o ishrani.

Rak

Vrlo dobar radni dan je pred Rakovima, očekuje vas dosta komunikacije i raznih dogovora, a nije isključen ni kraći službeni put. Sjajan dan očekuje vas na ljubavnom planu. Uživajte u pažnji koju vam nesebično poklanja draga osoba. Zdravlje je odlično.

Lav

Nećete imati dovoljno vremena da dodatno proanalizirate situaciju  jer ćete neke odluke možda morati doneti u trenutku. Vaša poslovna preopterećenost neće vam ostaviti dovoljno vremena za ljubavnu sferu. Pokušajte da nađete balans. Osetljivost gornjeg dela leđa, ramena.

Devica

Solidan radni dan je pred Devicama, da bez većih problema sve zacrtane obaveze na vreme završe. Ukoliko nešto i zaškripi možete da očekujete pomoć od osobe od poverenja. Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekim sitnim znakom pažnje, i dodatno pokažete svoju posvećenosti ljubav. Zdravlje bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Vaša kreativnost i neke nove ideje danas mogu naići na odobravanje od strane nadređenih. Krenite sa realizacijom postepeno i bez žurbe. Budite iskreni i otvoreni u komunikaciji i sve će biti u redu. Moguće respiratorne tegobe.

Škorpija

Dosta naporan dan je pred tipičnim Škorpijama, što će iziskivati maksimalno angažovanje kako energetski tako i mentalno. Ipak, sve situacije ćete moći da zadržite pod kontrolom. Danas biste mogli da se osećate pomalo inertno, pa bi draga osoba mogla da se oseti zapostavljeno. Osetljivost zglobova.

Strelac

Eventualni problemi tehničke prirode usled nekih naglih promena okolnosti, može vam danas odneti mnogo dragocenog vremena i preko potrebne energije. Nema razloga za zabrinutost. Imate zajedničke planove, dogovore, pa evo prilike da bar nešto od svega pokrenete u realizaciju. Napetost, nervoza.

Jarac

Ovaj radni dan bi mogao biti nešto zahtevniji kod većine Jarčeva, posebno kada su u pitanju papirologija, ugovori i razna dokumenta, pa bi trebali obratiti dovoljno pažnje i voditi računa šta potpisujete, kako ne biste napravili neki propust. Budite strpljivi i tolerantni prema drugoj strani, kako biste izbegli sitne čarke i nesporazume. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vodolija

Moguće je sklapanje nekog novog poslovnog dogovora, a možda će vam biti potrebni i novi saradnici. Nemojte da vas iznenadi iznenadna promena plana ili nekog dogovora sa dragom osobom, neke stvari ne zavise od nas samih. Osetljivost kičmenog dela.

Ribe

Pokušajte da ne donosite ishitrene odluke danas, pozabavite se sitnim detaljima vezanim za ono što potpisujete. Priuštite dragoj osobi neki fini izlazak, ili druženje u krugu zajedničkih prijatelja. Zdravlje je vrlo dobro.