in

Dnevni horoskop – Blizancima povoljan period za rad u inostranstvu, ovaj znak oseća umor

Dnevni horoskop – Blizancima povoljan period za rad u inostranstvu, ovaj znak oseća umor

Lavovima slaba koncentracija može doneti potencijalne greške, slobodnim Devicama postoji velika šansa da se odnos iz prošlosti obnovi. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Nešto sporiji radni ritam pratiće i danas osobe rođene u znaku Ovna. Ipak realno je da većinu najvažnijih profesionalnih obaveza uspešno privedete kraju. Ovaj dan ne bi trebalo da se na polju emotivno ljubavnih odnosa bitno razlikuje od prethodnog. Bitno je da komunikaciju sa voljenom osobom održavate na pristojnom nivou. Moguća glavobolja.

Bik

Tokom ovog radnog dana tipične predstavnike znaka Bika očekuje dosta posla i povećan obim radnih obaveza. Ne očekujte pomoć od bliskih saradnika. Potrudite se da ne reagujete previše burno ukoliko se opravdano  ili ne nađete na meti neraspoloženja i poneke žestoke kritike od strane voljene osobe. Moguća glavobolja.

Blizanci

Za većinu Blizanaca ovaj radni povoljan je za poslove koji su na bilo koji način povezani sa putovanjima i inostranstvom. Ukoliko date svoj maksimalni doprinos, imaćete realne šanse da kraj ljubavnog dana dočekate zadovoljniji nego što ste bili na njegovom početku. Pad energije.

Rak

Odličan radni dan nalazi se pred najtipičnijim Rakovima da budu profesionalno uspešni, sa komunikacijom na visokom nivou. Potencijalne pozitivne varnice koje stižu od osobe iz poslovnog okruženje mogu vam svakako goditi terati vas na ozbiljno razmišljanje. Osećaj iscrpljenosti, umora.

Lav

Potrudite se da ne žurite sa obavljanjem profesionalnih obaveza. Slaba koncentracija može vam doneti potencijalne greške i nesporazume. Jedino što  znate jeste da trenutnom situacijom i komunikacijom sa partnerom niste zadovoljni, ali nemate pojma kako da je popravite. I dalje vam probleme mogu zadavati kičma, kosti i zglobovi.

Devica

Već od početka novog radnog dana većina osoba rođenih u znaku Device imaće više izazova na planu sprovođenja već dogovorenih poslovnih planova.  Moraćete možda i na neku dodatnu obuku, što će vam generalno i prijati. Slobodne Device, postoje  velika šansa da se odnos iz prošlosti sada obnovi i krene korektnim i stabilnim pravcem. Psihofizički umor.

Vaga

Više novih profesionalnih mogućnosti mogu vam se ponuditi tokom ovog radnog dana. Dobro odvagajte, ispoštujte svoju prirodu pre nego što odlučite. Stanje u vašem ljubavnom životu, bez obzira koliko ste zadovoljni ili ne, na kraju ovog dana najverovatnije neće se bitno razlikovati u odnosu na prethodni. Moguća nervoza.

Škorpija

Iako je realno očekivati i veći profesionalni zaokret, tipične Škorpije danas će imati vrlo povoljan dan za preciziranje detalja novih poslovnih projekata. Pozitivna ljubavna astrološka klima daje vam dobru osnovu da se pokrenete i na sopstvenu inicijativu napravite makar jedan konkretan ljubavni korak. Imate šansu za novi početak. Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Strelac

Današnja dešavanja na poslovnom planu kod Strelčeva najverovatnije neće doneti ništa bitno novo i drugačije u odnosu na prethodni dan. Ako budete mnogo vremena i energije potrošili na posao, onda će vam ostati malo za sferu ljubavi. Potrudite se da je potpuno ne zapostavite. Skloni ste prehladama i manjim problemima sa grlom.

Jarac

Mnogo energije i truda uložiće tipični Jarčevi tokom ovog radnog dana, samo da na vreme ostvare postavljenje profesionalne ciljeve. Budite strpljivi u ophođenju sa nadređenima. Sa novom interesantnom osobom mogao bi da vas spoji neko od prijatelja pri izlasku, druženju. Stres izbacite kroz fizičku aktivnost.

Vodolija

Prilično haotičan radni dan mogu očekivati Vodolije. Jurite na sto strana, rešavajući sve stvari u hodu i to je dobro, ali napravite bar malu listu prioriteta. Malo šta vam danas ide direktno na ruku u sferi ljubavi, potrudite se da smanjite nervozu i poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Ono što vam je potrebno jeste odmor.

Ribe

Sve od ranije isplanirano, predstavnici Riba trebalo bi bez većih problema da završe tokom ovog radnog dana ma koliko ih prepreka očekivalo. Budite istrajni. Ukoliko ste registrovali lepe vibracije od osobe koju ste nedavno upoznali, ne kočite situaciju, sami ćete biti krivi ako ništa ne preduzmete. Psihofizički umor.