in

Dnevni horoskop – Blizancima osećanja pomešana, a ovaj znak ima šanse da bude dovoljno produktivan

Slobodni Lavovi su skloni flertu, Devica ima dovoljno bliskosti prema partneru ali više naginje prijateljskom odnosu. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ako ste čekali da  menjate ili proširite posao ovo je odličan dan da preduzmete neke nove aktivnosti. Objektivni problemi neće bitno uticati na vaš emotivni život. Zato se udružite sa partnerom i uživajte. Zdravlje je veoma stabilno i bez tegoba.

Bik

Danas se svi bolje snalaze na poslovnim zadacima nego vi jer ste uspavani. Ne prija vam vrućina i vi bi radije na more nego na posao. Da bi vas partner shvatio potrebno je da oseti vaše srce. U suprotnom  dalje na distanci. Uživajte u zdravlju.

Blizanci

Nije loše da se edukujete u znanju koje ste neobično odbijali. Vreme je da prihvatite nove veštine dda bi poboljšali posao. Kod vas se sve pomešalo, pričate iz glave, a iz srca osećate. Te dve varijante različito odlučuju. Odlično zdravlje.

Rak

Imate dobre šanse da budete dovoljno praktični i produktivni. Zato je ovo povoljan dan za vaše poslovne aktivnosti. Nemate razloga da brinete jer ste obavešteni o svemu što se dešava oko vas. To bi trebalo da smanji sumnje. Zdravlje je dobro.

Lav

Pametno je da pretvorite lične ciljeve u grupne aktivnosti, tako ćete uraditi  više. Oslonite se na saradnike koji su provereni i ne brinite oko rezultata. Slobodni Lavovi su skloni flertu bez ozbiljnih namera da uđu u vezu. Polje zdravlja dobro.

Devica

Podigli ste očekivanja standarde na poslu ali niste izabrali stručne saradnike. Potrebno je da se udružite i pospešite svoj dosadašnji posao. Imate dovoljno bliskosti prema partneru ali više naginjete prijateljskom odnosu. Zdravlje bez tegoba.

Vaga

Započinjete razgovor sa osetljivim temama i to vas dovodi u nepriliku. Pokušajte da razmislite pre nego osudite tim sa kojim radite.Polje partnerstva je naglašeno i danas je potrebno više fleksibilnosti da bi razgovarali. Zdravlje je dobro.

Škorpija

Potrudite se više i to onako tvrdoglavo i uporno kako samo vi umete jer će vam se isplatiti. Komunikacija je ključ u vašem poslu. Nezavisnost i veća samostalnost može napuniti vašu vezu sa svežom ljubavlju.Zdravlje je sasvim odlično.

Strelac

Velika nezavisnost u poslu jača vaš ego i to je veoma dobro za vas. Zato se danas uspešno nosite sa poslovnim obavezama. Ako želite možete preispitati svoja osećanja jer je idealan dan da doneste zaključke. Zdravlje je veoma stabilno.

Jarac

Promovišite svoj posao jer nema šta da čekate sve ste već uradili sem marketinga. Povoljan dan za trgovinu. Izbegnite emotivne zamke i ne prepuštajte se instiktima. Vaša lojalnost je vaša najbolja lična karta. Zdravlje bez većih promena.

Vodolija

Niko se neće izvinjavati jer i ne zna da vam se zamerio. Na vama je da razgovarate i rešite nesuglasice. Nemojte biti tvrdoglavi i sujetni. Neka emotivna očekivanja su blizu realizacije nemojte pobeći. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Ribe

Ne dolaze svi u vaš život da bi vam olakšali svakodnevnicu zato nemojte kukati kako vam je teško. Naučite lekcije kroz izazove i osvojite pobedu. Više strpljenja u emotivnoj vezi obnovilo bi početni žar. Nemate tegobe u opštem zdravlju.

Piše astrolog Vesna Trajković