in

Dnevni horoskop – Blizancima je polje emocija promenljivo, ovaj znak je danas napet

Rak pokušava i jako se trudi da popravi bankovni saldo, Vage na emotivnom polju moraju da se posvete sebi. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Finasije su povoljne, ali ne previše velike. Zato ste odlučili da potrošite deo kako bi došle nove parice. Ideja emocija i ljubavi nije vaš današnji epicentar. Partnerski odnosi su u drugom planu. Polje zdravlja je dobro i veoma stabilno.

Bik

Pokušate da čitate sibole koji vam ukazuju na poslovni put. Odgovora vam da budete potpuno samostalni. U ljubavi pokušajte da povedete računa o svojim zahtevima prema partneru, ne preterujte. Zdravlje je sasvim dobro i bez tegoba.

Blizanci

Imate jak inat u sebi i danas vam više odgovara da sami planirate svoje dnevne obaveze. To je samo zato da ne uđete u nepotrebne konflikte koji nemaju opravdanje. Polje emocija je promenljivo i nestabilno. Zdravlje je bez većih tegoba.

Rak

Iako nije loša finasijska situacija, pokušavate da popravite bankovni saldo. Imate danas manje ili više uspeha u tome. Vaši problemi nisu novčani, već operativni, zato je potrebna bolja organizacija u dnevnim prilikama. Zdravlje je veoma dobro.

Lav

 Današnja ravnodušnost dovodi vas u fazu potpune nezainteresovanosti u razgovorima sa poslovnim partnerima. Emotivno ste stabilni, ali vam je povremeno dosadno do te mere da tražiite raspravu kako biste podigli adrenalin. Zdravlje dosta solidno.

Devica

Nervozni ste, a to je posledica pritiska koji osećate od  jutra. Da biste mogli lakše da pregurate dan, iskoristite svoje veštine i potpuno se posvetite poslu. U ljubavi imate potrebu da uskladite praktične i emotivne stvari. Odlično  zdravlje.

Vaga

Pokušajte da uživate u malim pobedama, jer su velike određene za kasnije. U ljubavi niste u ravnoj liniji, ali ni mali uzleti ne zadovoljavaju vaše potrebe. Ipak se posvetite sebi jer je to dovoljno da se izbalansirate. Zdravlje je bez promena.

Škorpija

Da biste bili efikasni, uzmite sve što vam se nudi, a odbacite one poslove koji vas zamaraju. U emotivnom životu definisali ste mnoge opcije, ali i dalje obraćate pažnju na oscilacije partnerovog ponašanja. Dobro je opšte stanje vašeg zdravlja.

Strelac

Odličan dan pred vam jer na poslu delujete odmah i trenutno. Takvim akcijama izražavate svoju veštinu u mnogim poljima posla. Niste najbolje podešeni na receptore za ljubav ali ste veoma praktični  i operativni. Zdravlje je sasvim dobro.

Jarac

Manja napetost je prisutna jer ste isplanirali poslovnu strategiju, ali ipak neke stvari zavise od drugih. Na emotivnom polju sve je odavno sazrelo kao kruška samo je ostalo da primenite u stvarnom ljubavnom životu. Polje zdravlja bez promena.

Vodolija

Dnevni ritam nameće obaveze koje vam nisu  preterano važne, ali ih ipak morate uraditi. Niste dovoljno motivisani na poslu.Želite konkretne poteze od partnera a nemate vremena da se bavite njegovim potrebama. Zdravlje je stabilno i dobro.

Ribe

Obuzdajte napetost koja vas danas opseda zbog obima posla. Imate dovoljno vremena da se mnoge obaveze urade kako treba. Pratite svoje emotivne potrebe jer ćete uvideti da se partner trudi da vam odgovori na njih. Zdravlje je sasvim solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković