in

Dnevni horoskop – Blizanci su u sukobu sa partnerom, a ovaj znak ima savršen poslovni dan

Lav mora da povede računa o ljudima sa kojima nije rešio problem, Strelac je danas emotivni pobednik jer sve ide po njegovom planu. Evo šta donosi dnevni horoskop. 

Foto: Shutterstock

Ovan

Bez obzira da li ste na dobitku ili gubitku pokušavate da se prilagodite današnjem haotičnom poslu. Imate dozu nervoze i neprilagođeni ste svi prilikama. Zato je ovo eksplozivan dan i na emotivnom polju. Zdravlje solidno.

Bik

Danaas trpite dodatni pritisak na poslu zato ste nefokusirani i neprilagođeni. Imate prijatelje na koje možete da se oslonite. Emotivno ste poljuljani činjenicom da neko nije ispuniio vaše zahteve. Osećate se frustrirano. Zdravlje dobro.

Blizanci

Veoma ste ograničeni u vremenu i zato ste okružen kreativnim haosom. Vodite uzaludne borbe sa partnerom a to vam donosi dodatni stres i nelagodu. Bolje je da se okrenete sitnim zadovoljstvima u kojim nalazite utehu. Bez promena u zdravlju.

Rak

Manjak inspiracije i volje uzrokuje bagi stres jer ništa ne stižete da uradite. Veoma ste dekofusirani i imate priliku za raspravu sa poslovnim partnerom. Precizirajte svoje standarde ili prohteve kako bi vas partner razumeo. Zdravlje bez tegoba.

Lav

Nije loše ako ste našli brzo rešenje u izazovu sa finasijama. Međutim povedite računa o ljudima kojima niste rešili problem.  Moguće je da imate ozbiljan razgovor o braku sa dobronamernim prijateljem. Zdravlje je sasvim dobro.

Devica

Brze promene sustižu vaše zalaganje na poslu. Potrebno je da se usaglasite sa dogovorima. Manje romantičan dan kada su u pitanju emotivni odnosi. Koncentrisani ste na svoje potrebe i želje. Imate dovoljno dobro opšte stanje zdravlja.

Vaga

Danas imate savršen poslovni plan i duboki fokus ka ciljevima. Veoma ste skoncentrisani na poslovne projekte koji su u povoju. Lične ambicije danas su važnije od bilo koje ljubavi. Ne očekujte romantičan dan. Zdravlje stabilno.

Škorpija

Olako prelazite preko tuđih grešaka. Vreme je da postavite zdrave granice u odnosima sa poslovnim partnerima. Odbacite teret koji vas guši. Imate odličan dan ako ste u društvu prijatelja jer vam to popravlja raspoloženje. Nemate veće zdravstvene tegobe.

Strelac

Odličan i produktivan dan. Zato očekujte pohvale od strane nadređenih. Danas ste emotivni pobednik jer sve ide kako ste zacrtali. Pred kraj dana organizujete susret sa starim prijateljim. Zdravlje je bez promena.

Jarac

Vaša mirna narav danas može eskalirati u drugom pravcu. Nemojte da upijate tuđu lošu energiju koja iscrpljuje vaš organizam. Razumevanje podrška i ljubav danas krasi vaše okruženje. Emotivno ste stabilni. Zdravlje dobro.

Vodolija

Nema potrebe da budete skromni jer ste uložili veliki trud. Ne prihvatate ništa obično jer ste zaslužili više. Danas ste u dobrom raspoloženju i spremni ste da ulepšate dan sebi i svima oko sebe. Odlično se osećate.

Ribe

Vodite računa sa kim pričate i šta obećavate jer neke situacije mogu da vas dovedu u nezgodnu situaciju. Naglašena potreba za pažnjom je postala vaša svakodnevnica. Zato danas preterujete u zahtevima. Zdravlje je stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković