in

Dnevni horoskop – Blizanci nezadovoljni na poslu, Škorpije čeka ozbiljan razgovor

Dnevni horoskop – Blizanci nezadovoljni na poslu, Škorpije čeka ozbiljan razgovor

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas. Saznajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Foto: Shutterstock

Ovan

Nervoza je moguća zbog mnogih obaveza. Izvesno je da ćete morati da promenite planove da biste sve stigli da obavite. Želite da se voljena osoba više trudi oko vas i pokaže vam snagu svoje ljubavi. Nezadovoljstvo u prvom delu dana.

Bik

Činiće vam se da ste u mnogim stvarima pogrešili, optuživaćete sebe za greške i propuste. Pokušajte da ne podlegnete ovom lošem raspoloženju, pogotovo što će ono trajati samo u prvom delu dana. Večernji sati vam donose veliko olakšanje i rasterećenost.

Blizanci

Neraspoloženje u prvom delu dana. Pritisak od poslovnih partnera i veliko nezadovoljstvo onim što se dešava. Budite više u društvu sa pozitivnim ljudima. Sagledajte situacije u kojima ste, na neki drugačiji način. U večernjim satima ćete se opustiti.

Rak

Drugačije ćete se danas postaviti prema osobama sa kojima sarađujete. Naglašena je odgovornost i spremnost da se prilagodite. Nije vam lako da priznate da su neke osobe bile u pravu, a vi ne. Emotivno – trebaće vam strpljenje sa partnerom.

Lav

Možete na kratko biti uznemireni zbog lošijeg kontakta sa saradnicima. Takođe, u komunikaciji sa autoritetima budite obazriviji. Prijaće vam da popodne budete u pokretu, da se družite sa prijateljima ili da budete u nekoj šetnji ili izlasku sa partnerom.

Devica

Promene se neće dešavati u onom pravcu kom ste se nadali. Zadržite smirenost i stabilnost. Ostvarili ste komunikaciju sa nekim ko vas jako privlači svojim stavovima i načinima razmišljanja. Uživate u dugim razgovorima.

Vaga

Dešavanja u poslovnom okruženju vam samo delimično idu naruku. Moraćete neke stvari da menjate u hodu. Ako želite da intenzivnije pokrenete komunikaciju sa osobom koja vas interesuje, angažujte se u drugom delu dana.

Škorpija

Niste sigurni kako da postupite u jednoj situaciji u poslovnom segmentu. Malo ćete kalkulisati i vrlo oprezno i obazrivo nastupati. Odnos sa emotivnim partnerom je ispunjen ozbiljnim razgovorima. Vreme je da na neka pitanja stavite tačku.

Strelac

Da biste danas izbegli jednu neprijatnu situaciju, moraćete da se postavite diplomatičnije. Dobre mogućnosti za dogovor sa saradnikom od kojeg dosta očekujete. Partner će vas nervirati svojim pritiskom po nekim pitanjima.

Jarac

Velika obećanja, ali je pitanje da li će neka od njih biti realizovana. Budite strpljivi. Budite oprezni sa troškovima. Jedna osoba pokušava da vas animira i pokrene na jaču priču, ali vi trenutno izbegavate otvoreniju komunikaciju sa njom.

Vodolija

Koliko god bili nestrpljivi, neka pitanja nećete moći baš tako lako da rešite. Ne nervirajte se, bolje je da se usredsredite na posao. Vrlo intenzivno razmišljate o osobi koja vas privlači. Mogućnost jačeg kontakta i susreta u kasnijim popodnevnim satima.

Ribe

Veliki broj kontakata, susreta, dogovora – moguće je da u nekom trenutku nećete znati šta ste kome rekli ili obećali. Ipak, raspoloženje vam nije nimalo loše, što će se i pokazati u odnosu sa voljenom osobom. Takođe, velike su mogućnosti za flert.