in

Dnevni horoskop – Bikovi se odlično osećaju, a ovaj znak mora pokazati emocije prema partneru

Rak nema potrebe da sumnja u partnera, Škorpije imaju dobre emotivne prilike, ali ih ne koriste. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Međuljudski odnosi su inače koplikovani, zato nemojte još više raditi na tome. Ni jedan problem nećete rešiti brzo i bez posledica. Danas imate odgovor na sva pitanja, zato partner neće ostati bez odgovora. Veoma dobro zdravlje.

Bik

Potrebno je da danas rešavate krupnije stvari, a ne da se bavite sitnicama koje nisu prioritet. Ne obećavajte partneru nemoguće stvari. Potrebno je da budete realni ako želite ozbiljnu vezu na duge staze. Odlično se osećate.

Blizanci

Potrebno je da budete veliki diplomata kada je posao u pitanju. Zato se potrudite da budete dostupni za sve zadatke. Malo mlađa osoba od vas šalje lažne signale ljubavi. Potrudite se da odolite takvoj avanturi. Zdravlje bez tegoba.

Rak

Ima nade da ćete sve poslove završiti. Napravite prioritete kako ne biste upali u zamršeni haos. Nema potrebe da sumnjate u partnera jer sumnja živi u vama. Polje zdravlja nije ugroženo.

Lav

Neke mane u poslu mogu da se pretvore u vrline koje je vredelo čekati. Nije dan za popravke ili neku kupovinu. Niste u prilici da se zaljubite jer vas zanima nešto sasvim drugo. Partnerski odnosi su u drugom planu. Zdravlje dobro.

Devica

Ponekad je dobro da pokažete osećaj odgovornosti jer vas drugi vide malo drugačije. Danas ne propustite priliku da pokažete naklonost i ljubav prema emotivnom partneru. Imate dobro opšte stanje zdravlja.

Vaga

Nije nemoguće da prekinete dugogodišnju saradnju sa bitnim poslovnim partnerom. Ne propuštajte prilike za dobar posao jer vam je jedan propao. Ništa vas ne motiviše da volite više i da pružite više. Zdravlje je stabilno.

Škorpija

Ako danas malo promenite mišljenje, promenićete i tok dana. Zato pokušajte da budete fleksibilniji jer tako čuvate nerve. Vaše emotivne prilike su dobre, ali vi ne korisitite takve situacije. Polje zdravlja nije ugroženo hroničnim problemima.

Strelac

Dobro izmerite današnje  poslovne poteze. Šta možete dobiti, a šta gubite ako ne delujete oprezno. Vi ste za pravu ljubav, samo nemate kome da je date. Usamljeni ste, a okruženi sa puno ljudi jer vi tako privlačite. Zdravlje promenljivo.

Jarac

Ako ste danas rešeni da budete dosledni u nekim stavovima, onda prihvatite i posledice. Oseæate se iznevereno ako veče provodite pored televizora. Zato su partnerski odnosi danas u zastoju. Nemate promene na polju zdravlja.

Vodolija

Čini se da su danas svi zaboravili na data obećanja. Želite korenite zaokrete ili menjajte posao i sredinu. Pitanja je mnogo, ali slabo ima pametnih odgovora. Željni ste promena i konkretnih dešavanja. Zdravlje veoma solidno.

Ribe

Danas imate baš lepu moguænost da napravite dobar poslovni dogovor. Potrudite se da tako uradite. Danas ste zaledili postojeće ljubavno stanje, a led može brzo da se otopi. Čeka vas razgovor sa partnerom. Potreban vam je celokupan pregled.

Piše astrolog Vesna Trajković