in

Dnevni horoskop – Bikovi moraju da zasuku rukave na poslu, ovaj znak da se čuva ljubavnih svađa

Blizanci mogu danas biti zatrpani brojnim obavezama, Device očekuje odličan radni dan. Evo šta danas donosi dnevni horoskop. 

Foto: Unsplash

Ovan

Posao: Većina Ovnova ovog ponedeljka kreće punom brzinom spremni da pokrenu realizaciju neki novih dogovora. Moguć kraći poslovni put.

Ljubav: Raspoloženje nije loše, potrebno je samo da još sve uskladite sa današnjim pretrpanim poslovnim rasporedom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Povećan obim obaveza očekuje većinu Bikova od samog starta ove radne sedmice, pa se očekuje da dobro zasučete rukave i pokrenete se ukoliko mislite sve da na vreme završite.

Ljubav: Pokušajte da smanjite tenzije i napetost u komunikaciji i izbegnete ozbiljnije verbalne rasprave.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe, osetljivost zglobova.

Blizanci

Posao: Možete danas biti zatrpani brojnim obavezama, razgovorima, dogovorima i teško da ćete uspeti sve da završite na vreme.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete ili makar amortizujete današnja potencijalno neprijatna iznenađenja u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Pred Rakovima je sedmica u kojoj moraju biti malo konkretniji u komunikaciji sa saradnicima, ali i spremni da nešto sporije odrađuju poslovne obaveze.

Ljubav: Nije loš dan da ispunite neko zaostalo obećanje voljenoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Lavovima na prvom mestu treba da budu obaveze ili poslovi koje niste dovršili ili zatvorili u prethodnom periodu.

Ljubav: Povoljna klima na vašem ljubavnom polju daje dobru osnovu ne samo za održavanje postojećih partnerskih relacija, već i njihovo podizanje na viši nivo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Očekuje vas odličan radni dan, da punim intenzitetom započnete novi profesionalni ciklus. Samo napred.

Ljubav: Pozitivan stav i doza preduzimljivosti u sferi ljubavi, danas vam može doneti razloge za zadovoljstvo, ako ništa drugo ono bar da dobijete potvrdu svojih procena.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Prvi radni dan ove sedmice donosi predstavnicima Vaga dosta posla, ali još više napora da se prilagode novonastalim organizacijskim promenama.

Ljubav: Ništa bitno novo nije realno očekivati danas na vašem ljubavnom polju. Uglavnom susreti i neformalne priče sa osobama koje već poznajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Redovne obaveze i dosta posla je pred Škorpijama, ali se trudite da ispoštujete rokove. Neke stvari se pokreću u dobrom smeru samo se malo bolje organizujte.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećom emotivnom pričom – uživajte, u suprotnom – sačekajte malo bolju priliku za ozbiljnije angažovanje.

Zdravlje: Pad energije.

Strelac

Posao: Za Strelce ova sedmica označava preokret u poslovnom segmentu. Na samom startu bićete suočeni sa okolnostima i preprekama koje ne možete prevazići.

Ljubav: Slobodni, interesantna komunikacija koju ste započeli se može pretvoriti i u ozbiljniju priču.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Start nove radne sedmice kod većine osoba rođenih u znaku Jarca realno je da bude malo sporiji, prvenstveno zbog mogućeg manjeg verbalnog konflikta sa nadređenim osobama.

Ljubav: Kada je ljubavna sfera u pitanju potrebno je da smanjite očekivanja kako bi bili zadovoljniji.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve što tipične Vodolije danas zamisle u sferi profesionalnog angažovanja, realno je da ostvare, bez većih problema ili zastoja u realizaciji.

Ljubav: Ukoliko imate adekvatno razumevanje i podršku od voljene osobe mnogo će vam značiti, a vi se potrudite da bar sitnim znacima pažnje uzvratite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Brojni saradnici vas mogu danas usporavati i nametati vam dodatne obaveze. Pokušajte da prođete sa što manje nerviranja.

Ljubav: Razmislite malo bolje o realnosti sopstvenih očekivanja, uz korekciju rastu šanse da budete znatno zadovoljniji.

Zdravlje: Stres, napetost.