in

Dnevni horoskop – Bikovi moraju biti upotniji na poslu, a ovaj znak ima nesuglasice s partnerom

Škorpijama je povoljan dan u poslu jer uvodi nove situacije, Vodolija ima dovoljno zabave i druženja. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Posao je danas u prvom planu ali ne dozvolite da vas potpuno okupira i ostavi bez slobodnog vremena. Obožavate prijatelje ali to kod partnera izaziva ljutnju. Potrebno je da razgovarate i objasnite sve. Zdravlje je veoma stabilno i bez tegoba.

Bik

Ne odustajte samo zbog jedne prepreke niste toliko slabi. Pozovite inat i upornost u pomoć. U ljubavi pokušajte da hranite entuzijazam jer nemate ništa od lošeg raspoloženja. Odgovorni ste prema porodici a to vas košta. Zdravlje promenljivo.

Blizanci

Drugi vas savetuju kako da rešite problem a vii dalje terate po svome. Zato i danas imate neugodnu situaciju na porodičnom i poslovnom polju. Odlično je što ne zaboravljate prošlost ali ipak posvetite neke misli budućnosti. Povremena nervoza.

Rak

Odličan poslovni dan garantuje zadovoljstvo na poslu i u dogovorima. Zastoj na poslu popodne jer ste zaboravili na klijenta. Emotivno ste dovoljno već dugo mirni jer vas ne dodiruju intrige koje vas prate. Polje  opšteg zdravlja nije ugroženo.

Lav

Odličan tempo u poslu ali malo jak za vaš poslovni tim. Nemojte da podrazumevate ono što je vama milo. Potrudite se oko novog dogovora. Emotivno ste odlučni, brzi i neumereni pa je to razlog manjeg nerazumevanja. Zdravlje je bez tegoba i  dobro.

Devica

Ne treba vam veza za posao već lična prezentacija. Verujte u svoje veštine. Ništa ne možete popraviti na polju ljubavi. Zato prihvatite stanje koje već dugo traje. Slobodne Device su nezadovoljne u ljubavi. Zdravlje sasvim dobro i stabilno.

Vaga

Odlične preporuke danas utiru put novim poslovima iako ste vi već spremni za mali odmor. Vi ste u neobičnoj emotivnoj ravnoteži. Neka potraje do kraja dana i vi ste pobedili sve loše energije. Nemate promene na polju opšteg stanja zdravlja.

Škorpija

Povoljan dan u poslu jer uvodite nove situacije i dogovore. Spremni ste da menjate neke dosadašnje  stavove. Niste mirni na polju ljubavi ako ste bez partnera. To vas vodi ka greškama u proceni budućih emotivnih veza. Odlično se osećate.

Strelac

Nema odmora za vas danas jer ste vi kao brzi voz. Ne prestajete da nabijate mnoge obaveze jer vas to okupira i lišava negativnih misli. Vodite računa o utisku koji ostavljate na jednog Blizanca iz inostranstva. Moguće manje polenske alergije.

Jarac

Ne koristite svoje pune kapacitete na poslu i zato niste dovoljno zadovoljni i operativni. Vi volite da se borite za emotivni odnos pa će tako danas i biti. Danas se trudite da dokažete ljubav emotivnom partneru. Uživate u dobrom zdravlju.

Vodolija

Odličan dan da koristite veštine talente i sve resurse koje imate. Polažete test u snalažljivosti. Emotivno ste mirni jer vas jedna druga Vodolija okupira. Imate dovoljno zabave i druženja pa vam je dan popunjen. Zdravlje odlično i stabilno.

Ribe

Poslovi se gomilaju iako ih vi redom rešavate. Potrebno je da se malo ubrzate ili potražite pomoć od poslovnih kolega. Precenili ste prrošlost a ne mislite na budućnost u novoj i dovoljno stabilnoj vezi. Polje opšteg stanja zdravlja bez promena.

Piše astrolog Vesna Trajković