in

Dnevni horoskop – Bikovi će propustiti šansu u ljubavi, ovaj znak poslove privodi kraju

Dnevni horoskop – Bikovi će propustiti šansu u ljubavi, ovaj znak poslove privodi kraju

Određene okolnosti danas bi Blizancima mogle da idu na ruku, lep ljubavni dan je pred Vagama. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ništa  vam se danas ne može isprečiti na profesionalnom putu, doduše uz veliki napor i potrošnju energije završite sve što ste planirali. Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnoj strani. Pokušajte da popravite pomalo sivkastu atmosferu. Solidna zdravstvena slika.

Bik

Danas će većini Bikova biti potrebno da se maksimalno angažuju, jer pored tekućih, moguće je i pristizanje novih profesionalnih zadataka. Vodite računa o bitnim dokumentima, da ih ne zagubite. Ukoliko i dalje budete oklevali kada je iskazivanje naklonosti prema osobi koja vam se dopada, propustićete šansu. Osetljivost respiratornog sistema.

Blizanci

Određene okolnosti danas bi Blizancima mogle da idu na ruku, da ih prilagode sebi i sopstvenim interesima. Ovo je dobar dan da pokažete svoje pravo zavodničko umeće. Razmrdajte se i spremite se za  akciju. Zdravlje je odlično.

Rak

Ovo je dan kada bi mogli da iznesete neke svoje ideje za promene, a za očekivati je da naiđete na razumevanje i dobar prijem kod onih koji odlučuju. Samo napred. Ljubavna sfera bi mogla danas da bude za većinu pripadnika vezana za poslovni segment. Ima tu interesantnih osoba vrednih vaše pažnje. Zdravlje je vrlo dobro.

Lav

Neke nedovoljno jasne situacije u delu komunikacije i organizacije posla, mogle bi danas da vas koštaju živaca. Zapitajte se sa kime delite bitne informacije. Ovaj petak je povoljan za druženje sa prijateljima, pa biste mogli lepe trenutke provesti u nekom provodu, zajedničkom izlasku. Zdravlje je sasvim solidno.

Devica

Uspešno privođenje kraju započetih obaveza je pred Devicama. Proverite još jednom da nešto od papirologije nije zaostalo nezavršeno. Dan bez nekih bitnih dešavanja i promena je pred vama kada je ljubav u pitanju. Trebalo bi da je sve pod kontrolom. Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Vaga

Ukoliko ste se povezali sa nekim bitnim osobama, povukli poteze koji su dobri, sada vam samo preostaje da gurate ka rezultatima. Lep ljubavni dan je pred vama ukoliko se angažujete i maksimalno potrudite da usrećite dragu osobu. Zdravlje je odlično.

Škorpija

Talas promena trebalo bi da vas je zahvatio kada je poslovna sfera u pitanju, tako da uz minimalnu pomoć osoba od poverenja možete spremno da zakoračate ka cilju. Od vašeg raspoloženja zavisi ishod ovog dana kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Zdravlje je vrlo dobro.

Strelac

Većinu Strelčeva očekuje nešto opušteniji tempo kada je izvršavanje tekućih obaveza u pitanju. Vrlo lep dan možete očekivati na ljubavnom planu, ukoliko ste namerili da negde izađete sa svojom dragom osobom. Uživajte. Zdravlje je odlično.

Jarac

Uz već ranije dogovorene i isplanirane radne obaveze za danas, moguće je i nametanje dodatnih aktivnosti od strane nadređenih. Buditi te istrajni i ne bi trebalo da bude problema. Možete očekivati neko prijatno iznenađenje koje dolazi u paketu sa poslom, odnosno da dobijete priliku da spojite lepo i korisno. Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Vrlo dobar radni danje pred Vodolijama, da se bez većih izazova izbore sa svim preprekama koje bi mogle da vrebaju na profesionalnom putu. Imate punu podršku i poverenje saradnika. Ukoliko ste željni promena na ljubavnom planu, možda bi i tu mogli da pokrenete neku ozbiljniju inicijativu i saopštite dragoj osobi kako stvari stoje. Zdravlje je odlično.

Ribe

Iako bi moglo da vam se čini da ste zatrpani poslom danas, uspećete da sve obaveze završite onako kako ste planirali. Budite vi inicijator nekog zanimljivog predloga, upotrebite svoju maštu i iznenadite osobu do koje vam je stalo. Ništa se neće desiti samo od sebe. Zdravlje je vrlo dobro.