in

Baku iz Ivanjice je unuk pretvorio u holivudsku divu i internet je stao

Mladi umetnik Aleksandar Dramićanin je odlučio da malo ulepša svoju baku. Fotografije je podelio na društvenim mrežama, a onda su komplimenti počeli da stižu

Modni umetnik, frizer i šminker, Aleksandar Dramićanin je prošle godine, tokom karantina odlučio da „sredi“ svoju baku Miloratku (86) koja inače živi u jednom selu kraj Ivanjice.

Baka koja inače stalno nosi marame, ofarbana i našminkana, u trenu se pretvorila u neverovatnu lepoticu, a da toga nije bila ni svesna.

„Ona je obična baka iz svog sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelepa i oduvek mi je inspiracija. Kosu uvek nosi u marami, pa sam došao na ideju i kosu da joj sredim. Pre desetak godina sam je već jednom šminkao, ali poslednji put sam to radio u karantinu jer sam za sve to vreme bio u Ivanjici, pa sam iskoristio priliku. Tada sam je bukvalno naterao jer nije bila posebno raspoložena za to, a drugi put sam to radio sa ciljem da uramim njene portrete u svom salonu, pa sam radio fotkanje posebno u te svrhe,“ ispričao je Aleksandar za Noizz.

Kada je fotografije podelio na drušvenim mrežama, komplimenti su počeli da pristižu:

Rasplakah se, podseti me na moju baku“, „Baka je ozbiljan car!“, „Kako lepa žena…“

Uverite se sami u neverovatnu sposobnost ovog umetnika: