in

Najčistija ljubav – Pogledajte reakciju psa koji je vraćen vlasniku nakon osam meseci

Čovek i pas dele jedinstvenu vezu prepunu ljubavi. Pas je deo porodice i tu nema rasprave. Međutim, šta se desi kada pas bude ukraden?

Foto: YouTube/printscreen

U maju 2020. godine, pas Bandit je ukraden u Francuskoj. Imao je samo četiri meseca.

Njegov vlasnik, Farid ga je tražio, bio je očajan ali nije gubio nadu. Međutim, vreme je odmicalo, prošli su dani, nedelje i meseci, a Bandita nije bilo. Farid nije gubio nadu.

Posle osam mučnih meseci, Farid je dobio dugoočekivani poziv – pas koji odgovara Banditovom opisu je pronađen na 400 km od njega.

Pronašao ga je vozač koji je video psa da luta pored puta, ali kada je video da ne nosi ogrlicu, odveo ga je u lokalni azil za pse.

Pas je bio čipovan pa su uspeli da uđu u trag vlasniku, odnosno Faridu. Pozvali su ga, a on je odmah uskočio u automobil i krenuo na put.

Jedva je čekao da vidi svog psa. Njihovoj sreći nije bilo kraja, a sve su to zabeležili i volonteri iz organizacije SPA de Montpellier koja je pomogla u susretu, prenosi Kurir.

Farid se zahvalio svima i rekao da je neverovatno srećan, ali i da je čipovanje zaslužno za sve, odnosno da je ovo primer zašto je čipovanje ljubimaca važno.

“To je bio jedan od najsrećnijih dana u mom životu”, rekao je Farid.