in

Tri astro znaka za koje će kraj februara biti ekstremno težak

Tri astro znaka za koje će kraj februara biti ekstremno težak

Pojedinim horoskopskim znakovima februar će se činiti kao večnost.

Za januar kažu da je najduži mesec u godini, međutim, pojedinim horoskopskim znakovima februar će se činiti kao večnost. Neki od njih želeće da se što pre završi.

Horoskop otkriva kojim znacima je ovaj mesec počeo turbulentno i na kojim poljima im tek donosi haos.

Devica

Device su ovog meseca fokusirane na bezbroj obaveza. Imaće osećaj da su preopterećene, da neće moći da predahnu i to u jednom trenutku može da ih slomi. Stres i tenzija dovešće do velikog umora, a negativnu energiju prenosiće na najbliže ljude.

Obratite pažnju na posao, bićete skloni greškama, dok ćete na privatnom planu biti kao zapeta puška – spremni na konflikt u svakom trenutku. Izbegavajte donošenje važnih odluka i čuvajte se ishitrenih reakcija, piše Luftika.

Strelac

Strelci će biti fokusirani na posao, ali će se desiti događaji koji im se nimalo neće dopasti. Zbog toga lako mogu da uđu u sukob sa kolegama ili nadređenima, a mučiće ih i finansijska situacija.

Horoskop vas savetuje da maksimalno uštedite jer predviđa neplanirane troškove i hitne situacije. Ljubavno polje je takođe napeto, ali sve do 20. februara kada dolazi do boljitka.

Lav

Oni rođeni u znaku Lava biće prilično nervozni ovog meseca. Ukoliko im ne ide po planu, drugi bolje da se sklanjaju jer neće moći da obuzdaju bes. Često ćete ulaziti u konflikte, a horoskop vas savetuje da dobro obratite pažnju na rečenice koje izgovarate u afektu.

Izbegnite donošenje važnih i naglih odluka. Promene u ljubavi se ne naziru, tek početkom narednog meseca očekujte pomirenje sa voljenom osobom.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi