in

Raku jedan susret stvara konfuziju u ljubavi

Raku jedan susret stvara konfuziju u ljubavi

Pogledajte dnevni horoskop za petak 6. januar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Efikasni i vredni Ovnovi dočekuju kraj prve radne sedmice zadovoljni postignutim rezultatima. Uvek može bolje, pa stoga poradite na organizaciji i planovima za naredni period.

Ljubav: Eventualne ljubavne planove mogla bi da vam poremeti pojava tajne simpatije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Moguće nesporazume sa poslovnim okruženjem najbolje ćete rešiti kompromisnim rešenjem i jasno definisanim stavovima.

Ljubav: Budite strpljivi i ne namećite suviše direktno svoje stavove ukoliko želite pozitivne pomake na ljubavnom planu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Blizanci

Posao: Dosta posla očekuje tipične Blizance tokom ovog poslednjeg radnog dana u sedmici, ali dobrom organizacijom uz malo više potrošene energije sve se može postići.

Ljubav: Moguće je da vas ovog dana očekuje novo poznanstvo sa vrlo interesantnom osobom, pa ako ništa drugo, onda eto prilike za flert i finu neobaveznu priču.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Ovaj radni dan Rakovima donosi dosta obaveza i nestrpljenja kada je pokretanje nekih inicijativa u pitanju. Korak po korak, ne požurujte ništa. Biće prilike u narednom periodu.

Ljubav: Malu konfuziju u glavi mogli biste imati danas zbog pojave osobe iz prošlosti, prema kojoj i dalje gajite nežne emocije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Lavovi bi ovaj dan mogli da iskoriste za proveru nedavno završenih obaveza i eventualno koriguju neke sitnije propuste, ako ih ima.

Ljubav: Bez značajnijih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Solidan dan je pred većinom Devica da se izbore sa svim profesionalnim izazovima na zadovoljavajući način.

Ljubav: Nemojte se prepuštati impulsivnom ponašanju i držati slepo realnih činjenica. Ma koliko bili u pravu strpljivo poradite na kompromisu.

Zdravlje: Solidno.

Vaga

Posao: Nema nepremostivih prepreka na poslovnom planu za Vage ovog petka. Slobodno vreme mogli biste da iskoristite i da se posvetite nekom kreativnom hobiju.

Ljubav: Upotrebite sav svoj šarm i maštu kada je animiranje nove simpatije u pitanju. Ima tu nagoveštaja ozbiljnoj priči.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Osnovne obaveze i zadatke odrađujete odgovorno i završavate na vreme, u već dogovorenim i planiranim okvirima. Moguć je i novi poslovni dogovor ili saradnja.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan za druženje, izlazak, opustite se. Po svoj prilici, možete očekivati pored dobrog provoda i novo interesantno poznanstvo.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Iako ne ide sve baš glatko, uz izvesne korekcije i rešavanje problema u hodu, sve postižete da korektno odradite.

Ljubav: Važno je da se opustite i bez većih kritika održavate zadovoljavajuće partnerske odnose. Pričuvajte se ljubomornih komentara sa druge strane.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Posao: Realno bi bilo da većina Jarčeva fokus stavi na odgovorno i savesno obavljanje već ranije započetih profesionalnih zadataka i na tom putu ne bi trebalo da bude nekih većih prepreka.

Ljubav: Uživajte u pažnji i naklonosti koju vam pokazuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvratite i nekim finim iznenađenjem.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Sasvim solidan završetak jednog mini radnog ciklusa je pred Vodolijama. Najava novih projekata danas vam može pristići pred kraj radnog vremena.

Ljubav: Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu ukoliko ste planirali da uživate u nekoj zajedničkoj aktivnosti sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Manje brige na poslovnom polju mogu vam zadati oni saradnici koji nisu na vašoj listi najpouzdanijih. Zato sve prokontrolišite pre nego što zaključite ili potpišete.

Ljubav:. Pozabavite se analizom sopstvenih želja i očekivanja. Uključite se malo više u realne tokove kako biste izbegli potencijalna razočaranja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram