in

Ovan da smiri strasti u ljubavi

Ovan da smiri strasti u ljubavi

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 12. februar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Imaćete osećaj da ste zakočeni i zablokirani baš po onim pitanjima koja su vam suštinski važna. Dobro je pa je vikend, stoga nemojte suviše da se nervirate.

Ljubav: Nezadovoljstvo nikako nije preporučljivo da prenosite na ljubavnu sferu. Stišajte strasti.

Zdravlje: Napetost vas može pratiti tokom celog dana.

Bik

Posao: Danas ništa ne forsirajte. Pokušajte da se odmorite jer vas od početka naredne sedmice očekuje dosta izazova na poslovnom planu.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu. Pokušajte da izbegnete ozbiljnije verbalne sukobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Moguće je odlaganje planiranih aktivnosti za danas. Ne dozvolite da vas to suviše iznervira jer ništa nećete moći da promenite.

Ljubav: Vodite računa šta pričate i kome se poveravate o detaljima svog ljubavnog života. Izvrnute informacije mogu uneti nemir u vaše partnerske relacije.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Rak

Posao: Ovaj dan donosi Rakovima dosta upozorenja, a posebno na promenu plana i dogovora odranije. Nema vam druge nego da prihvatite stvari onakve kakve jesu.

Ljubav: Jedan zanimljiv i intrigantan susret mogli biste da očekujete baš danas.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Lavovima planove za ovu nedelju mogu poremetiti neki problemi vezani za kuću ili porodično okruženje. Možda ćete  morati da nekom od ukućana priteknete u pomoć.

Ljubav: Slab fokus i nedostatak kontinuiteta dovoljni su razlozi da budete samo delimično zadovoljni vašim ljubavnim životom.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Devica

Posao: Prilično težak dan čeka većinu Devica na poslovnom polju, naročito u segmentu posla koji se tiče organizacije i komunikacije jer su moguće tehničke smetnje i odlaganja.

Ljubav: Nije povoljan dan za ozbiljne teme i diskusije. Pokušajte da se pritajite jer biste mogli da budete pogrešno shvaćeni šta god da kažete.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Vaga

Posao: Moguće je da vam odmor danas prekine iznenadni poziv nekog saradnika ili prijatelja kome je potrebna vaša pomoć.

Ljubav: Pričuvajte se ljubomornih scena i ne provocirajte bez potrebe drugu stranu. Partner bi mogao ozbiljno da se naljuti.

Zdravlje: Vodite računa šta jedete i pijete danas.

Škorpija

Posao: Neke stvari možda neće ići po planu i tempom kojim biste vi hteli jer su mogući problemi tehničke prirode. Nemojte se suviše nervirati jer nećete ništa moći da promenite.

Ljubav: Potrudite se da što jasnije sagledate kompletnu situaciju i otkrijete razloge sopstvenog nezadovoljstva koje vas opterećuje.

Zdravlje: Pad imuniteta, moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Ove nedelje sve što budete započeli će vas vraćati korak unazad i usporavati ostale tekuće aktivnosti.

Ljubav: Vi se sve vreme preispitujete i prati vas osećaj prikrivenog nezadovoljstva. Neke stvari bi danas mogle da izađu na površinu.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Može vam biti teško da napravite pravi izbor jer će vam se činiti da šta god da odlučite to neće ići onako kako ste zamislili. Ako je moguće. prolongirajte odluku.

Ljubav: Nekoliko iskušenja čeka vas danas na polju ljubavnih odnosa, a najvažnije se odnosi na izražene znake ljubomore drage osobe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Moguću komplikovanu situaciju u sferi posla Vodolije danas najbolje mogu rešiti strpljenjem i oslanjanjem na pomoć nekog saradnika. Ne donosite nagle odluke.

Ljubav: Nezadovoljstvo koje osećate već duže vreme danas bi moglo da kulminira i izazove manje varnice u vašim partnerskim odnosima.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Ribe

Posao: Iskoristite ovaj dan da dodatno preispitate neke dogovore i proanalizirate pažljivo situaciju, da vam nešto nije promaklo. Oslonite se na svoju intuiciju.

Ljubav: Budite strpljivi, ali i spremni za ozbiljne razgovore kada je u pitanju budućnost aktuelnog partnerskog odnosa.

Zdravlje: Moguća glavobolja, nesanica.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram