in

Kojim znacima mlad Mesec vraća bivše

Kojim znacima mlad Mesec vraća bivše

Pred vama je nedeljni horoskop.

OVAN

Ljubav: : Mlad Mesec u Ribama deluje na vas melanholično, želite da odmorite u okviru doma. Nema velikih promena na ljubavnom planu za zauzete pripadnike znaka, osećate se dobro kada ste uz voljenu osobu. Energija Mladog Meseca u slobodnim Ovnovima budi želju za kontaktom iz prošlosti.

Posao: Pred vama je produktivna nedelja kada su poslovne obaveze u pitanju, možete da se fokusirate na nove poslovne zadatke. Imate podršku kolega da svoj plan sprovedete u delo. Možete očekivati poslovnu ponudu od osobe iz inostranstva.

Zdravlje : Nemojte se prejedati, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav: Mlad Mesec pokreće stare teme u vama, teme koje u proteklih šest meseci niste uspeli da rešite. Pokušajte smireno da razgovarate sa dragim ljudima kako ne bi ušli u konflik i iscrpeli sebe. Ostanite verni sebi i nemojte potiskivati svoje emocije!

Posao: Trenutno je fokus na privatnom život, prvi deo nedelje može vas usmeriti na poslovne zadatke i raspoređivanje finansija. U drugoj polovini nedelje nema promena, možete da se posvetite partneru, porodici i dragim ljudima.

Zdravlje: Dobro.

BLIZANCI

Ljubav: Vaša koketnost može isprovocirati partnera, nemojte se upuštati u neobavezan razgovor putem društvenih mreža sa ljudima koji su vam na prvi pogled simpatični. Bezazlen razgovor može stvoriti probleme u vašoj vezi. Slobodni su posvećeni izlascima i druženju sa prijateljima.

Posao: Na samom početku nedelje mnoge Blizance očekuje novčani dobitak, iskoristite nedelju za formiranje jasnih planova kada su finansije u pitanju. Nemojte dozvoliti da potrošite novac nesmotreno. Nema većih promena na poslovnom planu.

Zdravlje: Sjajno.

RAK

Ljubav: Rakovi su odlučni, pravo je vreme da se pokrenete energija Mladog Meseca vas podržava. Ukoliko ste u vezi energija nedelje pred nama može vas nadahnuti da stvorite romantičnu atmosferi i iznenadite partnera tokom vikenda.

Posao: Očekujete podršku poslovnih saradnika ali imate utisak da nešto kriju od vas. Nemojte burno reagovati, sačekajte da se istina pokaže. Utorak i sreda mogu od vas izvući maksimum kada su poslovni zadaci u pitanju. Odmorite se tokom vikenda!

Zdravlje: Nema većih promena.

Foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Mlad Mesec vam daje snagu da se zazumete za sebe, odmorite od svakodnevnice i uživate u svojim hobijima. Imate podršku partnera da ostvarite svoje planove. Pred slobodnima će biti mirna nedelja, trenutno niste fokusirani na ljubav.

Posao: Očekuje vas stabilna nedelja na poslovnom planu, pruža vam priliku da odmorite od napornih poslovnih aktivnosti. Nemojte zaboraviti na važne administrativne zadatke i protokole završite ih u prvoj polovini nedelje.

Zdravlje: Prija vam fizička aktivnost.

DEVICA

Ljubav: Pred Devicama je nedelja koja stavlja akcenat na komunikaciju, iskoristite je da za druženje sa dragim ljudima. Posvetite pažnju partneru pokažite da želite da unapredite vezu i brak. Slobodni uživaju u pažnji gde god da se pojave.

Posao: Pred Devicama je stabilna poslovna nedelja, ostvarili ste planirano u protekla dva meseca i sada možete da odmorite. Mnoge Device očekuje kraće putovanje, dobro se organizujte. Očekuje vas dobra finansijska situacija.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VAGA

Ljubav: Pred Vagama je izazovna nedelja, na video izlaze problemi sa partnerom kojih dugo niste bili svesni ili ste jednostavno želeli da ih potisnete. Slobodne očekuje nedelja usmerena na poslovne aktivnosti, želite da dostignete svoje ciljeve.

Posao: Jupiter u Ovnu podstiče u vama želju za rastom u poslovnoj sferi života, želite da steknete nove veštine. Dobro se organizujete i iskoristite narednu nedelju za rad i učenje. Vi zaista uživate u sticanju novih znanja, osećate se samopouzdano.

Zdravlje: Unosite dovoljne količine hrane, nije najbolji trenutak za gladovanje.

ŠKORPIJA

Ljubav: Pred Škorpijama je intenzivna nedelja na privatnom planu, želite da završite sa obavezama u kući koje dugo odlažete. Iskoristite naredni period za dogovore sa ukućanima i zajedničke kućne projekte. Slobodne Škorpije ne očekuju velike promene.

Posao: Ponedeljak i utorak mogu biti izazovni ali vam u narednim danima sledi olakšanje. Ostanite istrajni, nemojte pod pritiskom menjati svoje stavove. Očekuje vas povoljna poslovna nedelja pod uticajem Mladog Meseca.

Zdravlje: Odmorite.

Žena, devojka, mantil
Foto: Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Očekuje vas stabilna nedelja, uživajte u slobodnom vremenu i provedite ga sa dragon ljudima. Slobodni maštaju o početku veze, februar je mesec ljubavi dopustite da vas vodi vaše srce. Nemojte zaboraviti na važna porodična okupljanja.

Posao: Mnogi Strelčevi završavaju poslovne zadatke iz prethodnog perioda, na vas je Retro Merkur snažno uticao i izvukao probleme iz prošlosti na površinu. Završite sa starim poslovnim problemima u toku naredne nedelje!

Zdravlje: Sjajno.

JARAC

Ljubav: Sade sati doneli su u proteklim godinama Jarčevima bolne životne lekcije, imajte na umu da Satur napušta vaše sazvežđe početkom marta. Iskoristite nedelju pred nama za odmor i uživanje u svakodnevnici. Nemojte se opterećivati razmišljanjem o prošlosti.

Posao: Nema promena na poslovnom planu što vam daje priliku da se posvetite sebi i odmorite. Mnogi Jarčevi staviće fokus na rad na sebi i jačanje samopouzdanja. Možete vi to!

Zdravlje: Osetljiv vam je želudac.

VODOLIJA

Ljubav: Pred Vodolijama je nedelja u kojoj mogu da se posvete sebi, imate dovoljno vremena za sebe ali i za drage ljude. Vodolije u braku i vezi imaju priliku da ispolje romantiču stranu svoje ličnosti, prepustite se partneru.

Posao: Vodolije mogu dobiti novu poslovnu ponudu pod uticajem Mladog Meseca, razmotrite je i posavetujte se sa ljudima od poverenja. Očekuje vas stabilna finansijska situacija, generalno gledano nema većih promena.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RIBE

Ljubav: Pred Ribama je nedelja u kojoj nema novih aktivnosti, prepustite se svakodnevnici i produktivnim navikama. Savršen je trenutak za organizovanje putovanja sa partnerom, istražite destinacije koje vam se dopadaju i uživajte u komunikaciji.

Posao: Na poslovnom planu vas očekuje komunikacija sa inostranstvom ali i , sa poslovnim saradnicima iz bliskog okruženja. Fokus je na pregovorima, zato ostanite skoncetrisani i verujte u sebe. Možete da završite započete poslovne zadatke!

Zdravlje: Stabilno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram