in

Kojim znacima će poslednji dani marta biti najsrećniji

Kojim znacima će poslednji dani marta biti najsrećniji

Saznajte kakve vas promene očekuju u narednoj nedelji na poslovnom, privatnom i zdravstvenom planu.

OVAN

Ljubav: Mlad Mesec u Ovnu vas je doslovno razbudio, lagano popravljate svoj odnos sa partnerom. Želite da dokažete svoju privrženost. Pred slobodnima je idealan nedelja za početak veze, uživajte u narednom periodu.

Posao: Nema velikih promena na poslovnom planu, pruža vam se prilika da rešite zaostale privatne obaveze. Povedite računa o administrativnom delu posla, kako ne bi napravili grešku. Očekuje vas finansijski priliv.

Zdravlje: Sjajno, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav: Osećate se dobro u svojoj koži, Venera je u vašem sazvežđu i podstiče vaše samopouzdanje. Definišite ciljeve za naredni period, odličan je trenutak za zasnivanje porodice i trudnoću. Slobodne Bikove ne očekuju veće promene.

Posao: U protekloj nedelji mnogi pripadnici znaka susreli su se sa novim poslovnim projektima. Sada je pravi trenutak da izrazite svoju kreativnosti i dobro organizujete kolektiv. Nemojte okolišati, dikretna komunikacija donosi vam uspeh.

Zdravlje: Nema većih promena.

BLIZANCI

Ljubav: Mars je na poslednjim stepenima Blizanaca i lagano izlazi iz vašeg sazvežđa što vam donosi olakšanje. Komunikacija sa partnerom i dragim ljudima biće produktivnija i direktnija. Nema razloga da sumnjate u sebe!

Posao: Blizance očekuje sjajna nedelja kada su poslovne aktivnosti u pitanju, izrazite svoje sposobnosti i znanje. Budite direktni i insistirajte na potpisivanju ugovora ako ste krenuli sa dodatnim honorarnim poslom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RAK

Ljubav: Imate utisak da ne možete da kontrolišete svoje emocije ali to je privremeno stanje. Anksioznost i loše misli odneće fizička aktivnost, budite u pokretu. Generalno gledano na ljubavnom planu nema većih promena, fokus je na vašem unutrašnjem svetu.

Posao: Ponedeljak i utorak mogu biti naporni dani, prija vam mir ali na poslovnom planu trenutno ne možete da ga ostvarite. Morate ostati deo kolektiva, nemojte se osamiljivati. Sam kraj radne nedelje donosi vam olakšanje!

Zdravlje: Uživajte u lepom vremenu i prirodi, ojačajte imunitet na taj način.

Foto:Shutterstock

LAV

Ljubav: Pred Lavovima je nedelja koja ih usmerava na poslovne aktivnosti, nemate mnogo slobodnog vremena. Iskoristite ga produktivno, napravite jasan plan i ako je moguće provedite vikend u prirodi.

Posao: Dogovori sa inostranstvom su u fokusu, iskoristite svoje pregovaračke sposobnosti da u potpunosti ostvarite poslovne ciljeve. Nemojte praviti kompromise, ovog puta zvezde su na vašoj strani!

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

DEVICA

Ljubav: Device očekuje stabilna nedelja na ljubavnom planu, možete da se posvetite sebi i odmorite koliko je to moguće. Slobodni pripadnici znaka maštaju o ulasku u ozbiljnu vezu ali trenutno nemaju energije da se posvete komunikaciji sa osobom koja im se dopada.

Posao: Mlad Mesec u Ovnu Device je podstakao da izađu iz zone konfora, posvetite se hobijima i razmislite o sticanju novih znanja i veština. Naredna nedelja je kao stvorena za opuštanje, neće biti velikih promena na poslovnom planu.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VAGA

Ljubav: Vage su na ispitu, prvi Mlad Mesec u Ovnu može vas podstaći da analizirate dobre i loše strane veze u kojoj se nalazite. Nemojte donositi ishitrene odluke, sačekajte drugi Mlad Mesec u Ovnu krajem aprila tada ćete spoznati realnu situaciju. Nema promena za slobodne pripadnike znaka.

Posao: Vi ste sigurni u sebe, nakon nekoliko meseci preispitivanja i uspevate da izbalansirate poslovne aktivnosti. U svom okruženju nailazite na podršku u kojoj uživate. Očekuje vas finansijski dobitak sredinom nedelje.

Zdravlje: Nemojte se prejedati.

ŠKORPIJA

Ljubav: Škorpije očekuje zanimljiva nedelja, fokus je na komunkaciji sa dragim ljudima. Očekuju vas pozitivne vesti od bliskih rođaka! Slobodne Škorpije fokusirane su na svoje hobije, želite da uložite energiju u pozitivne aktivnosti i povratite kondiciju.

Posao: Nedelja pred Škoprijama je pozitivna, nema velikih osilacija na poslovnom planu. Početak nedelja može od vas tražiti maksimalnu koncentraciju ali ćete sve obaveze uspeti da završite na vreme. Vikend iskoristite za uživanje u prirodi i svežem vazduhu.

Zdravlje: Sjajno.

STRELAC

Ljubav: Strelčeve očekuje avanturistička nedelja, proleće vas pokreće tako da većina vas planira kraća putovanja sa partnerom. Provedite aktivno poslepodne u prirodi, odvojte svoje misli od poslovnih aktivnosti bilo da ste u vezi ili solo.

Posao:Imate utisak da se određena komunikacija otrgla kontroli, može doći do manjen nesporazuma u kolektivu. Ostanite smereni i iznesite javno svoje mišljenje i izanalizirajte postupke kolektiva u proteklom periodu. Zvezde su na vašoj strani.

Zdravlje: Osetljivo vam je grlo i glasne žice.

Foto: Shutterstock

JARAC

Ljubav: Vaša želja za kontrolom vas parališe i iznova frustrira. Ne možete uvek između redova shvatiti šta neko oseća prema vama ili misli, ovog puta je vaša direktna komunikacija na ispitu. Pravo je vreme da rešite nesuglasice sa svojom okolinom.

Posao: Trenutno niste fokusirani na poslovnu sferu života, potrudite se da završite sa važnim obavezama. Odmorite koliko možete, prija vam tišina i pruža vam prostor za razmišljanje o sebi i ljudima koji su vam dragi. Očekuje vas novčani dobitak na samom početku nedelje.

Zdravlje: Stabilno.

VODOLIJA

Ljubav:Pluton ulazi u sazvežđe Vodolije i podstiče vašu pozitivnu stranu ličnosti, vašu kreativnu energiju. Ljudi će uživati u vašem društvu, možete ih inspirisati da se pokrenu i učine nešto dobro za sebe. Slobodne Vodolije imaju priliku da pokrenu komunikaciju sa osobom koja im se dopada.

Posao: Ukoliko ste završili za važnim poslovnim obavezama na vreme nema razloga za brigu. Naredna nedelja je mirna, ne donosi velike promene Vodolijama na poslovnom planu. Možete da se fokusirate na privatan život.

Zdravlje: Dobro.

RIBE

Ljubav: Pokušajte da ostanete smireni u prvoj polovini nedelje, nemojte shvatiti partnerove provokacije suviše lično. U suprotnom možete ući u konflikt koji će vam iscrpeti energiju. Posvetite se sebi i oslobodite se stresa uz fizičku aktivnost.

Posao: Na poslovnom planu Ribe očekuje stabilna nedelja. Posvećeni ste svakodnevnim obavezama i trudite se da stvorite pozitivnu atmosferu u kolektivu. Vaš trud i višemesečno zalaganje neće ostati neprimećeno.

Zdravlje: Naspavajte se.