in

Jarčevi razmišljaju o jednoj osobi

Jarčevi razmišljaju o jednoj osobi

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Danas možete dobiti zanimljive poslovne predloge o kojima bi vredelo razmisliti. Neko vam nudi svoju pomoć ili uslugu. Možete rešiti manji finansijski problem. Osoba iz vašeg okruženja pokazuje inicijativu da vas osvoji. U emotivnim vezama – dobra situacija.

BIK

Suviše se opterećujete razmišljanjima o preprekama umesto da svoju kreativnost upotrebite u pokušajima da pronađete rešenje. Možete se posavetovati i sa nekim koga smatrate autoritetom. Bolji i skladniji odnosi sa ukućanima. Slobodnima flertovanje.

BLIZANCI

Imate važan razgovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom i drma vas nervoza. Potrebno je da se malo opustite. Voljena osoba je neraspoložena i potrebno joj je vaše prisustvo i razumevanje. Ne zanemarujte je i ne izvlačite se na manjak vremena.

RAK

Moraćete da se ozbiljno pripremite za poslovne kontakte ili obaveze koje imate. Dan će se pokazati kao naporan, ali plodonosan po vas. Kontakt sa voljenom osobom je prisniji nego inače. Mnogo lakše razumete jedno drugo. Obostrana pažnja.

LAV

Odličan je trenutak da nešto što već danima razvlačite od obaveza, konačno i privedete kraju. Biće vam naporno, jer niste raspoloženi za posao, ali pokušajte. Nezadovoljstvo emotivnim životom, bez obzira da li ste trenutno solo ili imate voljenu osobu kraj sebe.

DEVICA

Pokušavaćete da uklopite obaveze koje imate, ali to neće ići lako kao što ste zamišljali, jer će vam nedostajati vremena da biste mogli opušteno da funkcionišete. Najbitnije vam je da trenutno imate nešto bolju komunikaciju sa voljenom osobom.

horoskop

VAGA

Neko će vam izaći u susret ili učiniti uslugu koja i nije baš mala. Zapamtite i budite spremni da i vi ovoj osobi izađete u susret kada i ako joj to bude potrebno. Komunikacija sa voljenom osobom ne funkcioniše. Mnogo bolje se kopčate sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Jako naglašena posvećenost radnim zadacima i obavezama. Niste u nekom bajnom raspoloženju, ali ono što se mora uraditi – mora se. Dosta distanciran i hladan odnos sa emotivnim partnerom. Sada vam je prioritet na poslovnom i finansijskom segmentu.

STRELAC

Dosta toga možete završiti danas, jer ste posvećeni, a i naglašena je i odgovornost i spremnost da prionete i na najkomplikovanije zadatke. Planovi sa emotivnim partnerom danas se odvijaju bez nekih velikih problema I teškoća.

JARAC

Nadate se finansijskim prilivima, ali vesti koje dolaze do vas i nisu obećavajuće. Generalno – morate da čekate i da se posvetite standardnim obavezama. Razmišljanje o jednoj osobi, ali se još uvek ustručavate da se pokrenete i otvorite prema njoj.

horoskop

VODOLIJA

Dan odličan za bilo kakvu vrstu komunikacije – u dogovorima je više razumevanja. U dobrom ste raspoloženju i širite pozitivnu energiju. Osoba koja vas privlači je više aktivna prema vama, ali vi još uvek oklevate da se postavite otvorenije prema njoj.

RIBA

Odlične poslovne ponude i šanse se mogu otvoriti pred vama. Nemojte odugovlačiti sa razmišljanjima, neko očekuje vaš odgovor što pre. Emotivni segment baš i ne funkcioniše, verovatno vi i voljena osoba ne možete da se uklopite što se susreta tiče.