in

Horoskopski znaci koji dubokom analizom unište svaku ljubavnu vezu

Horoskopski znaci koji dubokom analizom unište svaku ljubavnu vezu

Iako nekad brinemo zbog stvarnog lošeg stanja u odnosu, zabrinutost često proizlazi iz nesigurnosti i straha koja donose prošla loša iskustva.

Kad parovi uđu u novu vezu, ponekad je preterano razmišljanje i analiziranje jedan od najvećih neprijatelja normalnom razvoju odnosa. Iako nekad briga može biti zbog stvarnog lošeg stanja u odnosu, ona često proizlazi iz prošlih loših iskustava. Neki horoskopski znakovi posebno pridaju pažnju preteranom analiziranju koje im može naškoditi.

Rak

Pripadnici ovog znaka često preteruju u očuvanju veze od spoljnog svijeta, pa se mogu ponašati previše zaštitnički ili prihvatati sitnice previše k srcu.

To može dovesti do prevelikog razmišljanja i opterećivanja nevažnim stvarima, pa tako i hraniti nesigurnosti.

Branka Katić

Devica

Device su poznate po tome da teže savršenstvu, što je često prevelik zalogaj ako se radi o detaljima u međuljudskim odnosima. Ako u vezi nije sve savršeno, pripadnici ovog znaka lako posrnu u analiziranje i previše razmišljanja. Device traže savršenstvo od sebe, pa im i mali problem u vezi može predstaviti ogromnu prepreku.

Jarac

Poneki Jarčevi se mogu toliko prepustiti preteranom razmišljanju da sami sebe ubede da nešto nije dobro u vezi, iako to možda i nije tako. Usprkos partnerovom uveravanju da je sve u redu, oni se ne mogu odvojiti od misli da postoji neki problem.

Riba

Ribe se često mogu prepustiti preteranoj imaginaciji, a često i previše razmišljaju. U odnosima ponekad dolaze do granice, a njihovo iracionalno razmišljanje dovodi do velikih tenzija. Tokom preteranog razmišljanja škode svojoj vezi, a da toga često nisu ni svesni, piše 24sata.hr.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi