in

Dnevni horoskop za 10. 2: Blizanci u ljubavnoj dilemi

Dnevni horoskop za 10. 2: Blizanci u ljubavnoj dilemi

Pogledajte dnevni horoskop za petak 10. februar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dosta miran i opušten dan je pred Ovnovima, tako da se očekuje da svoje zacrtane obaveze privedu kraju na zadovoljavajući način.

Ljubav: Nije isključeno bar jedno prijatno iznenađenje od drage osobe, a na vama je da se opustite i uzvratite na najlepši moguć način.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Bik

Posao: Sve u svemu, Bikovi dočekuju kraj ove radne sedmice poprilično umorni, ali i sa osećajem da su mogli mnogo više.

Ljubav: Povoljan je dan da se pozabavite nerazjašnjenim dilemama sa starom simpatijom ili osobom iz bliske ljubavne prošlosti prema kojoj i dalje gajite emocije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Odlična završnica radne nedelje je pred Blizancima, a neki bi već mogli da planiraju aktivnosti za predstojeći vikend.

Ljubav: Posebnu pažnju obratite na eventualni susret sa starom simpatijom ili dragom osobom koju duži period niste videli, a koja bi vas mogla baciti u ozbiljnu dilemu.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Evo prilike da Rakovi malo predahnu kada je obim posla u pitanju i da na vreme i korektno privedu kraju sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Pokažite dovoljno strpljenja i razumevanja kada su želje i potrebe druge strane u pitanju. Pasivno ponašanje nije nikako preporučljivo.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Lav

Posao: Imate dovoljno kvaliteta i samopouzdanja da se sa svim izazovima izborite dobrom taktikom i na fin diplomatski način.

Ljubav: Čuvajte se manje ili veće intrige povezane sa vašim ljubavnim životom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Neće škoditi da par puta sve prethodno proverite kao i obično. Očekuje vas solidna završnica ove radne sedmice.

Ljubav: Poželjno je da budete aktivni i angažovani na polju ljubavi, gde vas očekuju fini zajednički trenuci.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Odličan dan je pred Vagama koje se bave kreativnim delatnostima da iskažu svoje potencijale i predlože nove inicijative krugu saradnika sa kojima dele iste stavove.

Ljubav: Prilika za nova poznanstva i druženje sa prijatnim i zanimljivim osobama trebalo bi da imate više ovog petka.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Nema prepreka na profesionalnom putu kod većine Škorpija ukoliko su se dobro organizovale. Pomoć starijih i iskusnijih ne odbijajte ako zatreba.

Ljubav: Potrudite se da svojim doprinosom dodatno ne zakomplikujete već komplikovanu priču kako biste izbegli potencijalno razočaranje.

Zdravlje: Dobro se naspavajte.

Strelac

Posao: Nema većih izazova i prepreka na profesionalnom planu kod većine Strelaca. Dosta vremena danas vam mogu oduzeti obaveze prema saradnicima iz bliskog okruženja.

Ljubav: Organizujte neki izlazak sa prijateljima, možda vas baš danas očekuje novo romantično poznanstvo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Povećan obim posla, i to na polju komunikacije i tehničke organizacije, danas je pred Jarčevima. Razloga za zabrinutost nema jer vas očekuje pomoć od bliskih saradnika.

Ljubav: Sve aktivnosti su uprte u posao, tako da vam verovatno neće ostati vremena za ljubavnu sferu. Pokušajte da napravite balans.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Vodolija

Posao: Povoljne okolnosti pratiće Vodolije i ovog petka, pa je preporučljivo da prvenstveno započete aktivnosti privedete kraju, a za nove inicijative biće vremena i u narednim danima.

Ljubav: Prijatno iznenađenje ili neki poklončić mogli biste da očekujete danas od drage osobe.

Zdravlje: Moguće virusne infekcije, prehlada.

Ribe

Posao: Oslonite se na prijateljsku pomoć osoba od poverenja, posebno kada su u pitanju neki papirološki problemi koje morate rešiti.

Ljubav: Po svoj prilici, Ribe bi danas trebalo da se maksimalno opuste i uživaju u skladu sa svojom zavodljivom sanjalačkom prirodom.

Zdravlje: Odlično.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram