in

Danas je petak 13, a ova dva horoskopska znaka udariće najjače

Danas je petak 13, a ova dva horoskopska znaka udariće najjače

Evo šta vas danas čeka.

Uprkos ozloglašenoj negativnosti koja okružuje ovaj dan, vaš horoskop za petak, 13. januar 2023. vrvi od mogućnosti. Obratite pažnju na prilike da se povežete sa osobama koje imaju isto mišljenje, koji dele slična interesovanja, nade i vizije budućnosti.

Nije tajna da će neki ljudi učiniti sve što je u njihovoj moći da se klone broja 13. Astrološki, petak je zapravo dan Venere. Osim što je arhetipsko oličenje ljubavi i lepote, Venera je i simbol božanskog.

Evo šta vam petak 13. sprema, prema vašem horoskopskom znaku i zašto će najviše uzdrmati Blizance i Device.

Ovan (21. mart – 19. april)

Vaš nebeski vladar, Mars, vratio se osnovama u Blizancima, dajući energiju vašem okruženju. Mesec će prolaziti kroz Vagu, naglašavajući emocije u vašim vezama jedan na jedan, a sve to u harmoniji sa Venerom u Vodoliji preko vaše 11. kuće prijateljstva i poslova. Iskoristite magiju svog okruženja danas.

Bik (20. april – 20. maj)

Ponovo osećate sebe, a sve to je zahvaljujući Marsu koji ide direktno preko vaše druge kuće samopouzdanja. Najbolji deo? Napredujete na radnom mestu, jer će se Mesec povezati sa vašim nebeskim vladarom, Venerom, preko vaše 10. kuće javnih ličnosti i ugleda u svetu. Šta manifestujete na planu karijere? S kim možete sarađivati?

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Mars je direktan u vašem znaku i niko vam ne staje na put. Ne plašite se da privučete reflektore, Blizanci. Mesec će svetlucati kroz vašu slavljeničku petu kuću slave, strastvene projekte i jedinstveno samoizražavanje. Takođe će formirati slatki trigon do Venere u Vodoliji preko vaše devete kuće spontanosti i pogleda na svet. Iskoristite svoja kreativna razmišljanja.

Rak (21. jun – 22. jul)

Pred vama je solidna saradnja, bilo da je gledate u smislu ljubavi i romantike, ili u pogledu vaše karijere i reputacije. Sledite svoju intuiciju, dok Mesec u Vagi pali vašu emocionalno vođenu četvrtu kuću najdubljih osećanja, a sve to u harmoniji sa Venerom preko vaše osme kuće zajedničkih poduhvata.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Vaša sreća je u druženju sa voljenima, a direktan Mars u Blizancima je razlog više da se to ostvari. Na kraju krajeva, slaba energija koju ste možda osećali u svom društvenom životu se konačno raspršuje, a prolazak Meseca kroz Vagu zaslađuje stvari u vašem neposrednom okruženju. Da li ste zaljubljeni u nekoga? Mesec će plesati sa Venerom u vašem sektoru veza, zato nikad ne reci nikad.

Devica (23. avgust – 21. septembar)

Vaše sposobnosti monetizacije su posebno istaknute, pa nemojte oklevati da preuzmete neophodne rizike; vi ste vredniji nego što mislite. Pored toga što je Mars direktan u vašem 10. polju, Mesec će uzdrmati vašu drugu kuću finansija željnu stabilnosti, sve dok se usklađuje sa Venerom u slatkom trigonu. Što više dozvoljavate sebi da se zabavite, veća je verovatnoća da ćete napredovati, lično i finansijski.

Horoskop

Vaga (21. septembar – 22. oktobar)

Otvoreno pokazujete osećanja i sve to radite bez ikakvog napora. Mesec putuje kroz vaš znak i njegov svetlucavi trigon do vašeg nebeskog vladara, Venere, preko vaše pete kuće ljubavi, strasti i samoizražavanja. Ne samo da ste samosvesni, već ste i prijateljski raspoloženi i u vezi sa ostalima.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Da li manifestujete nešto iza kulisa? Bilo da je to lično ili profesionalno, Mesečevo putovanje kroz vašu tajnu 12. kuću isceljenja vas uvodi unutra i razjašnjava vaše ciljeve i snove u vezi. Venera je takođe prisutna, pa se osećate kao kod kuće.

Strelac (22. novembar – 20. decembar)

Druženje sa najboljim prijateljima nikada nije bilo tako dobro. Mars je konačno direktan u vašem sektoru odnosa, što vas vraća u veze jedan na jedan. Međutim, putovanje Meseca kroz Vagu osvetljava vašu društveno svesnu 11. kuću društvenih poslova, a Luna će se istovremeno povezati sa Venerom.

Jarac (21. decembar – 19. januar)

Iskažite svoju moć i pokažite svetu od čega ste zaista napravljeni. Sa Mesecom koji svetluca kroz vašu 10. kuću reputacije dok je u harmoniji sa Venerom preko vaše druge kuće samopoštovanja, podjednako ste sofisticirani koliko i genijalni prema ostatku sveta. Kako možete da integrišete ovu blistavu harizmu sa vašim nivoom produktivnosti?

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Mars je konačno stacioniran direktno u Blizancima, unoseći energiju i zamah u vašu petu kuću strastvenih projekata i samoizražavanja. Međutim, Mesec će osvetliti vašu devetu kuću avantura i spontanosti, što će vas verovatno inspirisati da krenete u nepoznato. Mesec će takođe plesati sa Venerom u vašem znaku, naglašavajući vaš šarm i duhovitost.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Osećate potrebu da ulažete u nešto? Ovo može biti profesionalno ili romantično govoreći, ali putovanje Meseca kroz Vagu i vašu intimnu osmu kuću spajanja stavlja naglasak na vašu posvećenost. Ova energija će biti dopunjena Venerom u vašoj drugoj kući vrednosti, finansija i samopouzdanja, pa pratite svoj unutrašnji vodič i učinite sve što je najbolje za vaš osećaj sigurnosti.

***

Bonus video: Borba protiv nasilja nad ženama: Somborske šnajderke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram