in

Zvezda Granda o tome kako je smršao 50 kila i o posledicama

Zvezda Granda o tome kako je smršao 50 kila i o posledicama

“Zvezde Granda” smršao 50 kilograma.

Stefan Petrović Kosmajac se prvi put na sceni pojavio 2016. godine kada je postao deo muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, ali je posle par krugova ispao iz takmičenja.

Stefan Petrović Kosmajac, Zvezde Granda

Pevač se 2019. godine vratio u muzički program, a svi su bili iznenađeni njegovim izgledom.

Naime, on je tada imao 120 kilograma, a na snimanje je dolazio nakon završenih svirki u alkoholisanom stanju i umoran.

Stefan Petrović Kosmajac Foto:Grand

Njegova mentorka je bila Violeta Viki Miljković koja je sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom uspela da mladog pevača izvuče iz kandži poroka.

Kosmajac je važio za jednog od favorita, ali najveće razočarenje je usledilo kada se na finalu pomenutog takmičenja pojavio pod dejstvom alkohola, zbog čega su Viki i Taške bili najviše razočarani.

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Nakon što se takmičenje u „Zvezdama Granda“ završilo, Stefan je odlučio da svoj život promeni iz korena. Alkohol je odmah ostavio, a plan ishrane je napravio sam.

„Ja sam bio kao medved, to je bilo katastrofa, kada legnem jedva dišem. Majka i otac mi kažu da krenem u teretanu, išao sam tri dana, trčao sam po traci, ono lupa svi mi se smejali. Posle tri dana sam odlučio da više ne idem u teretanu i rekao sam mami da mi ujutru spremi 200 grama integralnog pirinča i 200 grama kuvane piletine. Preko dana sam pio čajeve i ceđene sokove, nisam ručao niti večerao. Majka mi je rekla da ću da naštetim svom zdravlju, ali ja sam prestao da jedem čokoladu i da pijem gazirana pića. Prvih dana mi je bilo teško, nervirao sam se i tresao, padao mi je šećer. U tim situacijama sam kuvao čaj i stavljao 10 kašika šećera, kada god popijem čaj sa šećerom ja sam bio sit, po ceo dan sam pio čajeve i ceđene sokove da mi ne bi pao imunitet.

Stefan Petrović Kosmajac, Zvezde Granda
Stefan Petrović Kosmajac Foto: Grand Online

Stefan nam je ispričao da mu je otac bio zabrinut za zdravlje, te da ga je terao da ide kod doktora.

„Kada sam smršao 45 kila, otac mi je rekao da odem kod doktora i da izvadim rezultate, sve je bilo u redu, Bog me je spasao, svako bi se razboleo na mom mestu. Ja sam u prvih tri meseca izgubio 20 kilograma, svako jutro sam stajao na vagu. Kada sam došao do kilaže od 84 kilograma odlučio sam da mršam i dalje ali sam smanjio obrok, pirinča sam jeo uvek isto, a piletinu sam smanjio na 100 grama. Nakon toga sam odlučio da jedem dva obroka, doručujem ujutru i onda do tri popodne jedem drugi obrok. Posle osam meseci sa počeo da jedem dva obroka, a ceo proces mršavljenja je trajao godinu ipo dana. Ja sam u jednom trenutku imao 66 kilograma, a sada imam 74 i želim da smršam sada 4 kilograma, da bih imao 70.“

Stefan Petrović Kosmajac Foto:Grand Magazin Tv Grand

Pevač nam je ispričao da mu nije ostao višak kože nakon što je smršao već samo strije.

„Prvo sam želeo da idem u Tursku da smanjim želudac jer nije bilo izlaza, dok sam mršao sve mi se vraćalo i nije imalo šta da mi ostaje, samo su mi strije ostale ali to je normalno jer sam od malena bio debeo. Dok nisam smršao stalno sam bio u brufene, kičma me je mnogo bolela, a sada radim bez problema.“

Stefan nam je na samom kraju razgovora ispričao da je trenutno u ozbiljnoj vezi koja traje već 5 meseci i da je verio devojku koja se zove Milica, a kako je prokomentarisao svoje prethodne veridbe i devojke koje su dolazile u bekstejdž „Zvezda Granda“ da ga podržavaju tokom takmičenje saznaju u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: ISPOVEST: „Bila sam samohrana majka i bez novca, dok mi je bivši muž radio stvari koje se ne rade ženi koja rodi i podiže tvoje dete“: Kaja Ostojić o mučnoj borbi nakon razvoda