in

ZVEZDA “ČARI” SE 7 GODINA BORI SA SMRTONOSNIM TUMOROM: Muž je jezivo izdao, svi je otpisali

Glumica Šanen Doerti, poznata po ulogama u popularnim serijama “Čari” i “Beverly Hills, 90210”, primećena je kako napušta restoran u Malibuu u društvu prijateljice i koleginice iz serije “Čari”; Holi Mari Kombs. Ova pojava je privukla pažnju medija jer se Doerti poslednjih sedam godina bori sa teškom dijagnozom tumora na mozgu, zbog čega se povukla iz javnog života.

Dijagnoza raka postavljena je glumici 2015. godine, nakon čega je prošla kroz teške medicinske tretmane uključujući mastektomiju, hemoterapiju i zračenje. Doerti je otvoreno govorila o svojoj borbi, koristeći svoju javnu platformu kako bi podigla svest o zdravstvenim problemima i istakla važnost redovnih pregleda.

Uprkos svojim zdravstvenim izazovima, Doerti je izgledala dobro raspoložena dok je napuštala restoran, iako je primetila fotografe, nije krila svoje lice. 

Profimedia

Šenon Doerti viđena u javnosti posle dugo vremena

Muž joj dodatno stao na muku

Pored borbe sa bolešću, Doerti je prošla kroz razvod od supruga, reditelja Kurta Isvarienka, nakon saznanja o njegovoj prevari. Ova hrabra glumica je takođe podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da su joj otkrivene metastaze na mozgu, nakon čega je išla na terapiju zračenjem.

Njeni pratioci su iskazali veliku podršku i divljenje za hrabrost koju je pokazala u javnom deljenju svoje borbe sa bolešću. Doerti je otvoreno govorila o svojim strahovima i izazovima sa kojima se suočila tokom lečenja, čime je inspirisala mnoge svoje fanove.

Njena poruka je: “Ne odustajem”

Kroz svoj podkast i društvene mreže, Doerti je podelila dirljive trenutke i emocije koje je doživljavala tokom svoje borbe. Izazvala je snažne reakcije svojih pratioca kroz iskrena i emotivna svedočanstva o svom iskustvu, ističući važnost podrške i zajedništva u teškim vremenima.

Njena hrabrost i otvorenost o ovoj temi su podsetnik svima da je podrška i svest o zdravstvenim problemima od suštinskog značaja u borbi protiv teških bolesti.

Šanen Doerti je primer hrabrosti i snage u suočavanju sa izazovima, i njen primer inspiriše mnoge ljude širom sveta.

BONUS VIDEO: Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /