in

Zorana Pavić rigoroznom dijetom skinula 30 kilograma, ali to nikom ne preporučuje

Zorana Pavić rigoroznom dijetom skinula 30 kilograma, ali to nikom ne preporučuje

Pevačica često deli savete na društvenim mrežama.

Pevačica Zorana Pavić mučila je muku sa viškom kilograma, a onda je odlučila da u svoj život uvede zdravije navike, kao i da promeni ishranu.

Pevačica je imala porobleme sa hormonskim disbalansom, a nov način života dao je rezultate, te je Zorana uspela da smrša čak 30 kilograma.

„Uvek sam apelovala kada napadaju ljude, mislim na javne ličnosti jer smo mi u fokusu kada je u pitanju fizički izgled, da nikada ne znaju s čim se neko nosi. Ja sam imala hormonski poremećaj. Daleko od toga da nisam bila sklona hedonizmu, ali od nekog stresa sam bežala u hedonizam. Moram priznati. Međutim, taj hormonski poremećaj dosta mi je zakomplikovao život i zdravstveno stanje“, rekla je Zorana.

Podvrgla se raznim dijetama, a neke su čak i ugrozile njeno zdravstveno stanje.

Zorana Pavić Foto: Krainčanić/Nova.rs

„U početku sam držala rigoroznu dijetu koju nikome, ali zaista nikome, ne preporučujem jer mi je ugrozila zdravstveno stanje. Apelujem da te rigorozne varijante nikome sreću nisu donele. Ja sam čak završila i na infuziji. S obzirom na to da sam za kratko vreme za promociju htela da oslabim dosta, počela sam s tim. Mislim danas mi nije žao kad sam pretekla, što bi rekao naš narod“, kaže Zorana.

Osim zdravije ishrane u svakodnevicu je uvela i vežbanje.

„Promenila sam način ishrane i fizička aktivnost je prisutna svako jutro kada ustanem. Imam svoje tegiće i vežbam s obzirom na to da je ovo sve sa koronom poremetilo i teretanu i sve ostalo“, rekla je Pavić pre nekoliko godina.

Zorana Pavić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Višak kože skida laserima i različitim tretmanima.

„Idem na lasere i zaista odgovorno tvrdim da sam preporođena. Mnogo pomaže osvežavanju i održvanju moje kože i bez toga ništa ne bi imalo smisla“, rekla je Zorana.

Putem društvenih mreža često savetuje žene, a posebno joj prija što je motivacija drugima.

„Srećna sam što mi se puno dama putem društvenih mreža obraća i govore mi kako sam im motivacija. Jedna dama mi je napisala kako je za dve nedelje oslabila četiri kilograma i da sam joj motivacija. Lepo je biti nekome motivacija i lepo je osećati se ponovo dobro u svojoj koži, da mogu da obučem ono što želim, da svoj posao mogu da radim sa mnogo više elana i da nekako budem neko ko može da emituje tu pozitivnu energiju koju sam i do sada emitovala. Sada to može biti i puta deset“, završava pevačica.

BONUS VIDEO: „Iza Maske“ sa Zoranom Pavić