in

Zlato, pare i kajla šljašte na sve strane, Sandri Africi pune ruke novca

Zlato, pare i kajla šljašte na sve strane, Sandri Africi pune ruke novca

Nastupala je na jednom privatnom veselju.

Sandra Afrika pravi haos gde god da se pojavi, a snimci sa njenih nastupa često postaju viralni na društvenim mrežama.

Sada je isplivao snimak sa jednog veselja na kojem je Sandra pevala, a u jednom trenutku se videlo da su joj ruke pune novčanica.

FOTO: Printscreen/Instagram

Podsetimo, ona je zaradila ogroman novac i od biznisa od zidanja zgrada u Šapcu. Naime, ona je uplovila u biznis izgradnje sa menadžerom, i bivšim dečkom, Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, sa kojim je za početak izgradila dve zgrade, i tako uzela čak 3,7 miliona evra.

„Sandra je postala prava investitorka, odlično se razume u biznis u koji ju je uveo bivši dečko. Ona i Mikiša su posle raskida postali poslovni partneri koji odlično funkcionišu. Kada su stanove u prvoj zgradi rasprodali brzinom svetlosti i uzeli dva miliona evra, odmah su uložili novac u izgradnju druge, čiji se radovi privode kraju. Većinu stanova su prodali u sivoj gradnji. Jedan fudbaler, čije ime kriju, kupio je penthaus od 200.000 evra. Taj stan je najskuplji, ima tri sobe i celom dužinom terasu, kao i dva kupatila. Ostali stanovi koštaju oko 150.000 evra. Svaki stan ima svoje parking mesto, a zgrada ima obezbeđenje koje brine o sigurnosti svih stanara“, ispričao je nedavno izvor blizak pevačici.

BONUS VIDEO: TOP 5 srpskih lepotica koje nisu radile plastične operacije