in

Žizel Bundšen na snimanju u džemperu i gaćicama

Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Žizel Bundšen, posle intervjua u kojem se zaplakala zbog razvoda, odlučila je da ljubavni brodolom ostaviti iza sebe i da se vrati obavezama.

Manekenka bila je angažovana u kampanji kopmanije Hugo Boss i na plaži u Majamiju zajedno sa ekipom radila je sa snimanju.

Žizel u 43. godini izgleda spektakularno.

Žizel Bundšen jeste bila zakopčana i gornji deo telo bio je prekriven džemperom i kaputom, ali dole je imala samo donji veš. Samo u gaćicama, čarapama i cipelama šetala je po plaži.

Gornji deo telo bio je prekriven džemperom i kaputom, ali dole je imala samo donji veš.
Gornji deo telo bio je prekriven džemperom i kaputom, ali dole je imala samo donji veš.foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Slavna priznala je da je ponovno otvorena za pronalaženje nove ljubavi posle razvoda s Tomom Brejdijem, ali je nije pričala o novoj romansi s trenerom Hoakinom Valenteom o kojoj se poslednjih dana sve više pričalo, a viđeni su i kako se ljube prošlog meseca.

Iako je odbila da komentariše glasine, rekavši da “želi da zadrži svoj privatni život za sebe”, nije mogla da sakrije osmeh kad su je pitali da li će opet moći nekome da pokloni svoje srce. Tada je priznala da ne odustaje od ljubavi.

“Trenutno su moj prioritet deca. Ali da, zašto ne. Život je pun iznenađenja. Nemam kristalnu kuglu koja će mi reći što će se dogoditi sutra, ali da”, odgovorila je manekenka.

Žizel je sa Brejdijem bila u braku od 2009. godine, a imaju sina Bendžamina (9) i ćerkicu Vivijan (9). Inače, zanimljivo je da su se upoznali sa sastanku na slepo, a da je slavna manekenka zatrudnela samo dva meseca nakon što su uplovili u romansu.

Bonus video:


00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso / Blic žena/Milorad Milovanović Prenela:M.S.)