in

Život glumca Džud Loa

Foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Glumac Džud Lo koji će 29. decembra napuniti 52 godine, važi i za jednog od najatraktivnijeg glumca. Otkako je kročio na javnu scenu komentarisalo se da ga krasi izuzetna prirodna lepota i da je njegov lice savršeno. Bili su to komentari nalik onima kojima se opisuje lepota Breda Pita.

Priče o ulogama pa i o lepoti zasenile su bile priče o njegovom burnom ljubavnom životu. Džud Lo dobio je 2023. sedmo dete, preneo je The Sun koji je objavio slike Loa i njegove supruge psihološkinje Filipe Koen kako guraju bebu u kolicima.

Glumac Džud Lo je sedmoro dece dobio sa četiri žene, a on i Filipa Koen (36) su 2020. dočekali rođenje prvog zajedničkog deteta. “Daily mail” je kontaktirao njihove predstavnike za štampu, ali nije bilo odgovora.

Lo je važio za nepopravljivog ženskaroša na svetskoj sceni. Iza sebe ima brak sa Sedi Frost sa kojom je bio od 1997. do 2003. Imaju troje dece, sina Rafertija (27), ćerku Ajris (23) i sina Rudija (21).

Glumac Džud Lo  će 29. decembra napuniti 52 godine
Glumac Džud Lo će 29. decembra napuniti 52 godinefoto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Od 2004. do 2006. zabavljao se sa glumicom Sijenom Milerom sa kojom se i verio, ali je veridba prekinuta zbog njgove afere sa dadiljom Dejzi Rajt, koju su on i njegova bivša žena angažovali da čuva njihovu decu tokom vikenda. Sijena mu je oprostila preljubu, ali nakon pomirenja nisu ostali dugo zajedno.

Glumac je 2008. imao romansu sa modelom Samantom Bruk sa kojom ima ćerku Sofiju (14). Veza sa kompozitorkom Ketrin Harding donela mu je 2015. ćerku Adu.

Od 2015. je sa Filipom Koen, uz koju se izgleda smirio iako su se svi kladili da se to neće dogoditi.

Bonus video:


00:11

DOKTORKA EMILI POJAVILA SE NA KONFERENCIJI U BG: Potom je otkriveno da ta žena NE POSTOJI!

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/Prenela:M.S.)