in

Živi odvojeno i daleko od svih, strogo je čuva!

Majka Duška Tošića, povučena udovica, koja retko napušta selo Orlovat pokraj Zrenjanina, domaćoj javnosti velika je misterija. Fotografisana svega nekoliko puta i to uvek u pratnji sina, za medije se gotovo nikada nije oglašavala, a ono što javnost najviše zanima je kakav odnos ima sa snajom Jelenom.

Poznato je da su Jelena Karleuša i Duško Tošić omiljena tema u domaćim medijima. O tome šta se dešava u njihovom domu, kakvi su odnosi iza četiri zida i da li sve puca od ljubavi, svakodnevno se piše. Upravo iz tih razloga mnogi se pitaju, kako svi ti novinski napisi padaju Duškovoj mami Nikoleti, skromnoj, povučenoj ženi, koja najviše od svega ceni svoj mir.

Majka Duška Tošića odabrala je da se, uprkos velikoj popularnosti i bogatstvu svog sina ne seli iz Orlovata gde je s mirom živela sa svojim suprugom i podigla dvoje dece. Ipak, čak i u malom mestu nadomak Zrenjanina svi znaju da je njena snaja Jelena Karleuša, a šta o njoj zaista Nikoleta misli i posle trinaest godina, koliko su Jelena i Duško u braku, javnosti je nepoznato.

Ipak, ono što malo ko zna je da je Jelena dane nakon smrti majke, kada je Duško bio odsutan zbog poslovnih obaveza provodila u kući svoje svekrve, kao i da joj je neizmernu podršku pružila kada je samo godinu dana ranije preminuo njen suprug Milorad.

To što je Nikoleta Tošić odabrala da svoj život živi u malom mestu nadomak Zrenjanina, i što manje se meša u brak i druge privatne odluke svog sina, ne znači da o Jeleni ima ružno mišljenje. Naprotiv, o svojoj snahi ona misli sve najlepše, pruža joj beskonačnu podršku i raduje se svakom susretu, povodom porodičnih okupljanja, koje cela porodica, uključujući i Duškovu sestru, provodi zajedno.

foto: Dado Đilas

Bonus video:

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

09:51

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

(Espreso)