in

Zgodno telo Marka Volberga

Foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumac Mark Volberg ponovo je pokazao svoje mišićavo telo dok je trenirao u teretani s prijateljima. Glumac je poznat po svojim intenzivnim rutinama u teretani dok održava zdrav način života “na dobri stari način” pokrećući svoje telo i pravilno jedući, rekao je za Page Six prošle godine.

“Još nismo ni počeli, to je zagrevanje“, našalio se glumac u videu kada se jedan od njegovih prijatelja uznemirio tokom mukotrpnog vežbanja.

Zatim nastavlja s raznim vežbama s tegovima dok se povremeno ruga svojim prijateljima koji “dugo vremena nisu vežbali”.

Zgodno telo Marka Volberga
Zgodno telo Marka Volbergafoto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

“Ne vežbam više toliko naporno kao nekada, sada bolje rezultate imam praktikujući autofagiju. Sada svaki dan ustajem oko 3:30, onda odvojim malo vremena za molitvu, potom uzmem vitamine, vežbam, a zatim se posvetim poslu. Dnevno imam dva obroka, jedan oko podne i drugi do 18h. Onih dana kada imam trening trudim se da jedem više. Ali pet dana u nedelji pridržavam se osamnaestočasovnog perioda gladovanja. U krevet uvek idem oko 19:30. Odlučan sam u tome da spavam od 7 do 8 sati. Moja porodica nema takav ritam, ali su naviknuti na moju rutinu”, otkrio je svojevremeno glumac.

Volberg svojim izgledom privlači pažnju objavama na Instagramu, a da pratioci na društvenim mrežama vole da vide njegove mišiće, zna i njegova žena Rea Darem koja, kada ga objavi u poluodjevenom izdanju, napravi pomutnju među njegovim obožavateljima.

Bonus video:


00:07

Aleksandar Milić Mili u provodu

(Espreso/ Jutarnji.hr/Prenela:M.S.)