in

Zgodni zavodnik smuvao pola Holivuda, varao ženu, skrasio se uz devojku koja ga je ucenila, a potom optužen za seks skandal

Zgodni zavodnik smuvao pola Holivuda, varao ženu, skrasio se uz devojku koja ga je ucenila, a potom optužen za seks skandal

Kevin Kostner jedan je od najpopularnijih glumaca Holivuda, ali je njegov buran privatni život nekako zasenio njegovu karijeru.

Glumac je već 18 godina u braku sa 19 godina mlađom Kristin Baumgartner i danas njegov život nije ispunjen skandalima, ali nekada je i te kako bio.

Buran ljubavni život

Nakon što je diblomirao Kostner se oženio sa Sindi Silvom.

„Upoznali smo se na nekoj zabavi 1975. Bila je toliko lepa da me je ostavila bez daha. Svi su gledali u nju kao u boginju, a ja sam bio uveren da nemam nikakve šanse kod nje jer sam se doživljavao bezveznjakom“, ispričao je Kostner jednom prilikom.

U braku su dobili dve ćerke i sina.

Međutim, njihov brak bio je daleko od idealnog.

Kevin Kostner varao je Sindi, a njegove afere bile su glavna tema medija.

Tako ju je još 1989. godine prevario sa Hale Beri, a poznata je i njegova afera sa Mišel Fajfer.

Michelle Pfeiffer
Mišel Fajfer Foto:EPA-EFE/NEIL HALL

Na listi devojaka sa kojima je izlazio bila je glumica, model i bivša misicaa Bili Džin Braun, zatim glumica Pegi Trentini, a pisalo se da je bio i sa Mirom Sorvino.

On i Sindi su se razveli, a on je odmah uplovio u vezu sa glumicom Holi Simpson, a devedesetih su ga povezovali i sa modelom Naomi Kembel.

Na njegovom spisku našle su se i Korin Resnak, Endži Everhart, a sa Kortni Koks je glumio u „3000 Miles to Graceland“ pa u „Prijateljima“, a 1995. godine su bili više od prijatelja.

Iste godine bio je sa modnim dizajnerkom i prvim američkim top modelom Šeril Tigs, a često su ga viđali i sa novinarkom Džoun Lunden, dok je sledeće godine uplivao u vezu sa manekenkom El Makferson.

Nakon razlaza od El zaveo je bivšu manekenku i bivšu prvu damu Francuske Karlu Bruni. A od 1997. do 1997. uživao je u ljubavi sa glumicom i bivšom Mis Amerike Toni Litl.

Kevin Kostner bio je i sa pokojnom suprugom Džona Travolte, Keli Preston, a kružile su priče da je bio i sa Vitni Hjuston.


Nakon toga sreo je svoju sadašnju ženu, ali ovo nisu sve afere i skandali čuvenog glumca koji su izlazili u javnost.

Najveći ljubavni skandal Kevin je izazvao kada je imao aferu sa suprugom svog prijatelja, bejzbol igrača Kalvina Ripkena Džuniora, koji se zbog izdaje prijatelja i supruge nije mogao koncentrisati na igru. Zbog toga što nije mogao da se fokusira izgubio je stotine hiljada dolara.

Glumac je u oktobru 2004. godine bio optužen za incident u spa centru u „The Old Course hotelu u St. Andrewsu, Fife“. Navodno je tada tužen za seksualno zlostavljanje, a pravna je presuda zabranila identifikovanje Kostnera.

Foto: EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

„Rekao je kako želi slatku masažu. Pitao me da li bih želela da ga dodirujem svuda po telu a na kraju je skinuo peškir i počeo da zadovoljava sam sebe“, prepričala je maserka koja se kasnije žalila upravi hotela, ali umesto razumevanja, dobila je otkaz.

Ona je optužila hotel za seksualnu diskriminaciju nakon što je izgubila posao i tvrdila da nepravedno otpuštena nakon što je upravi podnela pritužbu na holivudsku zvezdu.

BONUS VIDEO: Sve što niste znali o Leonardu Dikapriju