in

ŽESTOK FAJT ELME SINANOVIĆ I IVE ŠTRLJIĆ U EMISIJI! Umalo letelo perje, svi u studiju ZANEMELI! Nastao HAOS!

Pevačica Elma Sinanović i glumica Iva Štrljić sukobile su se u emisiji u kojoj su zajedno gostovale i to zbog Ivine tajanstvenosti kada je reč o ljubavnom životu.

– Zamisli da ti uđeš u kuću i da znaš da gledaš onoga koga si ti izabrala, ali od te osobe ti se okreće utroba, koga ne želiš i smeta ti u bilo kakvom smislu. I to sve svesno izabereš zbog nekog društvenog standarda i da bi sutra pričala sa nekim: “E znaš, imam muža, dečka… Trudna sam” – rekla je Dragana Katić.

foto: Youtube

– Zato ja zabranjujem da mi se postavlljaju takva pitanja, koja su mi se čitavog života često postavljala. Prvo, oni i ne znaju da li imam partnera, to pitanje se ne računa, jer vi o meni ništa ne znate, prema tome nema potrebe da me to pitate. Je l’ mogu da završim – upitala je Iva Štrljić, jer se Elma ubacila.

– Nije fer! Pa, čekajte… Trebalo bi da znamo da li imate partnera ili nemate. Ako nemate, ništa nam niste rekli – kaže Sinanovićeva.

– Ne morate vi ništa da znate o meni ako ja to neću da kažem. Ne mora niko da zna, ako ja nešto ne želim da kažem. To je to! Ja ne moram da govorim o sebi ništa što ne mislim da bi trebalo ikog da zanima. Zašto bih ja to govorila? – upitala je Iva.

– Nekako razgovaramo o tome, trebalo bi da se zna, da li smo same ili zauzete – rekla je Elma.

Elma Sinanović
foto: Youtube

– Zašto mora da se zna o meni bilo šta što ja ne želim da se zna? Ja imam pravo na svoj život da ga čuvam strogo onako kako ja mislim da treba – kaže Štrljićeva.

– Pa, dobro. Mnogo si lepa, lepša si uživo, ali treba da znamo da li si zauzeta ili ne – rekla je pevačica.

– Uvek se očekuje da neko bude uguran u neku katergoriju. Svako ima pravo da svoj život iskreira onako on misli da treba. Sredina – zaključuje Iva u emisiji “Magazin In”.

(Espreso)