in

ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, PESMU “MILICA” SVI ZNAJU! Na vrhuncu karijere se POVUKAO, a onda doživeo STRAVIČNU SUDBINU

Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Folk pevač Zoran Šimša zasijao je na estradnom nebu dvehiljadite godine, a onda je doživeo užasnu sudbinu.

Pojavio se na sceni ondašnje produkcije ZAM koja je pored Granda bila najuspešnija tih godina. Odmah je privukao pažnju ženskog pola svojim izgledom. Šarmantna pojava i mišićavo telo bilo je ono što je žene i devojke držalo prikovano za ekran kada su ga gledale.

Zoran Šimša
foto: youtubescreen

Pesma ”Milice” bila je slušana, a spot prepun provokativnih scena doprineo je da se o Šimši piše u svim novinama u to vreme. Album se odlično zavrteo, Zoran je postao tražen na sve strane. Predviđali su mu uspešnu karijeru. Onda je 2018. sve to prekinuto. On je poginuo prilikom vožnje motora.

– Poginuo Beograđanin (50) u Crnoj Gori. Motorom udario u stenu i podlegao povredama Teško povređeni državljanin Srbije hitno je transportovan u Klinički centar Crne Gore, gde je podlegao povredama – stajalo je u izveštaju koji je osvanuo toga dana na portalima. Niko tada nije naveo da je to folk pevač.

Zoran Šimša
foto: youtubescreen

Njegova koleginica Ivana Šašić jedina se tada oprostila od njega na svojoj fejsbuk stranici, dok su ga ostali zaboravili. Tri godine kasnije, od njegove smrti, mnogi koji slušaju njegove pesme i dalje ne znaju da Šimša nije među živima, pa se u komentarima ispod spotova pitaju, gde je i šta radi Zoran Šimša.

Zoran je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece, a mnoge kolege sa estrade i danas imaju reči hvale za njega.

Bonus video:

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)