in

ŽENA VATRA! KARLEUŠA SE UTEGLA U KORSET I CRVENE TANGICE, GRUDI PREKRILA RUKAMA: Sado-mazo DOMINO DAMA! (FOTO)

Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša u vatrenoj kombinaciji od glave do pete, ali u toplesu, provokativnim kadrovima ostavila je mnoge bez daha.

Jelena je pozirala u dubokim crvenim čizmicama, tangama, stezniku, a na glavi imala je povez na glavi sa povezom u obliku srca preko oka.

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen

Karleuša nije imala brus, pa je rukama prekrila jedan od njenih najopasnijih atributa za kojim uzdišu mnogi pripadnici jačeg pola.

Kako je Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić u Beogradu, mnogi komentarišu da ju je on slikao i da je ovo provokatino izdanje, ali bez ruku na grudima, samo za njegove oči.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

“Au, kakva riba!”, “Ruke pomerila kad je Duško slkonio kameru”, “Ženo, niko ne može da ti parira”, “Bomba!”, “Sve gori”, “Kada bi samo ruke pomerila i mi presrećni”, “Ovako šeta po kući kad je Duško u Beogradu”, “Brutalno dobra kao i uvek”, “Nije mi dobro”, “Mislim da je Duško slikao”, neki su od komentara.

Podsetimo, Duško već nekoliko dana boravi u Beogradu, a 10. otkobra, na kratko otputovao u Italiju, kako bi prisustvovao finalu drugog izdanja UEFA Lige Nacija u kom je Francuska spornim golom pobedila Španiju.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso)