in

Žena Stivena Tajlera

Stiven Tajler, Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Stiven Tajler i Ejmi Preston, koja je 39 godina mlađa od njega, opiru se zlobnim komentarima o njihovoj razlici u godinama, a ona je ostala uz njega uprkos brojnim seksualnim optužbama koje su ga zadesile.

Frontmen grupe Aerosmith Stiven Tajler je osam godina u srećnoj vezi sa svojom 39-godišnjom partnerkom Ejmi Preston. Uprkos brojnim zlim komentarima koje dobijaju zbog ogromne razlike u godinama, njihova ljubav je i dalje jaka, a pre nekoliko dana zajedno su prisustvovali dodeli Gremi nagrada.

Par se zagrlio i pozirao fotografima, a njihove zajedničke fotografije ponovo su sve podsetile na njihovu ljubavnu priču. Inače, Ejmi Preston je radila kao lični asistent poznatim ličnostima, a nekoliko godina je pomagala i Viktoriji Bekam.

U to vreme bila je udata za Skota Šahtera, tzv. lovca na talente. Posle Viktorije, Ejmi je otišla da radi za Stivena. Tako se par upoznao, a njihov poslovni odnos ubrzo je prerastao u ljubavnu vezu. Stiven je bio oženjen dva puta pre Ejmi.

Godine 1978. Tajler se oženio manekenkom i glumicom Sirindom Foke, ali je njihova veza bila poznata po zlostavljanju i oštrom raskidu. Tajler je svoju novu ljubav odveo pred oltar 1988. godine, a bila je to Tereza ​​Barik, američka modna kreatorka. Njihova ljubav trajala je do 2006. godine. Osam godina kasnije zaljubio se u Ejmi, vezu su započeli 2014, a romansu su potvrdili tek 2016, iako su i pre te godine često viđani zajedno na romantičnim putovanjima.

Od te godine Tajler i Preston često pokazuju svoju ljubav, a na svečanostima i događajima svoju sreću pokazuju na divan način okupljanjem na crvenim tepisima, objavljivanjem zajedničkih fotografija na društvenim mrežama i slično.

Prema bliskim izvorima, Ejmi se savršeno slaže sa Tajlerovom decom, koja su bliskog uzrasta. Tajlerova najstarija ćerka Liv rođena je 1977. nakon kratke veze sa Bebe Buel. Godine 1978. rođena mu je druga ćerka Mia, treća ćerka 1989. godine, a najmlađe dete je sin rođen 1991. godine.

Podsetimo, u poslednjih nekoliko meseci protiv Tajlera je podignuto nekoliko optužbi od strane žena koje je navodno seksualno napao kada su bile maloletne. Stiven je naknadno tražio da se tužba odbaci i negirao iznete činjenice, ali ovi slučajevi još nisu dobili epilog.

Bonus video:


00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Dnevnik.hr/J.C/Prenela:M.Ć)