in

Žena Pirs Brosnana

Žena Pirs Brosnana

Pirs Brosnan sa suprugom Kili Šej Smit, Foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pauzu između snimanja iskoristio je da sa suprugom ode na promociju knjige čuvene manekenke Poline Poriškove u Malibuu. A uvek kada se slavni glumac pojavi u javnosti sa svojom dugogodišnjom partnerkom, podsete javnost na jačinu prave ljubavi.

Pirs Brosnan i njegova supruga Kili Šej Smit podržali su Polinu Poriškovu na važnom događaju. Bili su sasvim ležerno odevni shodno prilici jer je promocija bila organizovana kao dnevno druženje manekenke i čitalaca.

Brosnan ovih dana ima dosta obaveza zbog uloge u filmu “Tthe Four Letters of Love” rediteljke Poli Stili, a dragoceno slobodno vreme provodi sa svojom Kili što nimalo nije iznenađenje jer njih dvoje važe za izuzetno stabilan par, primer onoga što ljubav i brak treba da prestavljaju.

Pirs Brosnan i njegova supruga Kili Šej Smit podržali su Polinu Poriškovu na važnom događaju
Pirs Brosnan i njegova supruga Kili Šej Smit podržali su Polinu Poriškovu na važnom događajufoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nego što je Pirs sreo Kili Šej Smit, doživeo je niz tragedija.

“Evo gledam te, dete. U znak sećanja na Šarlot i sa srećnim rođendanskim željama za moju dragu Marli Mej”, glasi jedna od poruka koju je Brosnan javno uputio na godišnjicu smrti svoje ćerke Šarlot.

Šarlot je preminula u 42. godini 28. juna 2013. od raka jajnika, od koje je preminula i njena majka Kasandra Haris 1991. u 43. godini i baka po majci. Bila je Kasandrina ćerka iz prvog braka sa Dermotom Harisom, a Brosnan ju je usvojio i voleo kao svoje biološko dete, baš kao i Kristofera, Kasandrinog sina i brata pokojne Šarlot.

Vest o smrti ćerke je slavnog glumca dočekala na snimanju filma “Novembarski čovek” u Beogradu. Ostale su upamćene njegove suze sa seta, ali je kao veliki profesionalac nastavio sa poslom, dok je vest o tragediji ispratio rečima: “Moja voljena ćerka Šarlot umrla je u nedelju, 28. juna, od posledica raka jajnika, okružena svojom porodicom, suprugom Aleksom, decom Izabelom i Lukasom i braćom Kristoferom i Šonom. Šarlot se dostojanstveno i hrabro borila sa rakom. Naša srca su slomljena zbog gubitka naše divne devojke. Molimo se za nju i da lek protiv opake bolesti uskoro bude pronađen”.

Pričajući o smrti ćerke i supruge 2014. za “Stand Up” istakao je da tuga koja nastane dok gledate voljenu osobu kako gubi bitku sa podmuklom bolesti, ostaje trajni deo vas.

Pirs Brosnan se 1980. oženio Kasandrom Haris i sa njom dobio sina Šona koji je oženjen Sanjom Bilić, producentkinjom iz Hercegovine, sa kojom ima dvoje dece – jedno od njih je pomenuta Marli Mej.

O Kasandri je pričao sa mnogo ljubavi: “Napravila me je muškarcem kakav sam, glumcem kakav jesam, ovakvim ocem. Zauvek je utkana u svaki deo mog bića. Sa mnom je tu svakog dana. To što sam upoznao nekog takvog, to je veliki blagoslov (1992)”.

Brosnana je bio uz Kasandru do poslednje sekunde njenog života. Glumac je 1994. sreo modela Kili Šej Smit sa kojom se venčao 2001. i sa kojom ima dvojicu sinova Dilana i Parisa koji se bave modelingom.

Pirs Brosnan sa suprugom
Pirs Brosnan sa suprugomfoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubav čuvenog glumca i zanosne Kili koja se nekada bavila modelingom, počela je devedesetih godina. Moglo je i tada da se nasluti da će njihova ljubav trajati.

Nažalost, neki kritikuju Kili zbog izgleda pa čak i kažu da nije dovoljno atraktina za supruga kojem se, za razliku od nje, ne zameraju ni višak kilograma ni bore ni bilo koja fizička promena na koju nije umun iko od nas.

“Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka moje dece. Ponosan sam na nju i uvek nastojim da budem dostojan njene ljubavi”, rekao je jednom prilikom o svojoj supruzi.

(Espreso/Blic Žena)