in

ŽENA MAČKA IMA 57 GODINA I POZIRA KAO OD MAJKE ROĐENA: Njeno telo je savršenstvo prirode, puca od samopouzdanja

Van Hant, dečko poznate glumice Hale Beri, izazvao je žustru raspravu na društvenim mrežama nakon što je objavio provokativnu fotografiju slavne lepotice kako bi joj čestitao Dan Majki. Sve puca! 

Na Instagramu je u nedelju podelio zanosnu sliku 57-godišnje “žene mačke” kako pozira gola na balkonu. Uz fotografiju, Van se šaljivo obratio fanovima, napisavši: “Srećan Dan Majki iz dubine mog srca… Oh, s**anje, nijetrebalo ovo da objavim!” Ali nije se zaustavio tu – dodao je: “Ali priznajmo, prilično je vruće!”

Na fotografiji, Hale pozira sa zadnjicom naslonjenom na ogradu od kovanog gvožđa dok nežno pruža ruke prema kameri i baca provokativan pogled preko ramena.

Ovo nije prvi put da je glumica privukla pažnju svojim provokativnim fotografijama na balkonu. U aprilu 2023, objavila je sličnu fotografiju na kojoj je stajala okrenuta prema kameri, a ograda balkona pokrivala je njene grudi dok je uživala u pejzažu i pila čašu vina.

Glumica, poznata po ulozi u filmu “Žena mačka”, majka je 16-godišnje ćerke Nahle Ariele, sa bivšim partnerom Gabrijelom Obrijem, kao i 10-godišnjeg sina Maceo-Roberta sa bivšim suprugom Olivijeom Martinezom.

Van, s druge strane, ponosni je otac sina tinejdžera,Drejka.

BONUS VIDEO: Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /