in

Željko Šašić i Sofija godinama nisu bili bliski, a sada se desio obrt (FOTO)

Željko Šašić i Sofija godinama nisu bili bliski, a sada se desio obrt (FOTO)

Željko Šašić iz braka sa Sonjom Vuksanović ima ćerku Sofiju.

O odnosu pevača i njegove naslednice mnogo se govorilo godinama unazad.

Aca Lukas i Zeljko Sasic

Naime, Željko i Sofija nisu bili bliski godinama, a pevač je jednom prilikom objasnio da nije bio prisutan u Sofijinom životu i odradstanju, pa ga nije prihvatala kao roditelja.

Ipak, izgleda da je sada Šašić uspeo da izgladi osnos sa ćerkom, te su zajedno otputovali u Dubai.

Sa ove destinacije podelili su zajedničku fotografiju na kojoj su zagrljeni.

„Jedna familijarna“, dodala je komentar Sofija uz fotografiju sa ocem.

Foto. Instagram/zeljkosasic.official

„Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna. Ja sam bio strogo za to da se razdvoje privatno i poslovno. Ćerka se sada i bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put. Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savet. Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada se opredeljivala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom. To je sve toliko komplikovano da bi se o tome pričalo“, rekao je Željko svojevremeno za „Svet“, pa je dodao:

„Tešim sebe da svako plaća cenu nekog vremena ili odluka. Molim se da sve bude dobro. Naš odnos je i danas jako čudan, smeta mi to. Ćerka me još nije prihvatila kao roditelja, kao nekog kome je uloga da brine, skreće pažnju na mnoge stvari. Ja pokušavam da shvatim njene godine, kao stariji, tata sam, moram.“

Inače, Sofija je godinama živela sa pevačem Acom Lukasom dok je njena majka Sonja bila u braku sa njim. Sofija i Aca Lukas su i danas u dobrim odnosima i redovnom kontaktu. Aca Lukas je u svojoj knjizi otkrio da je zavloleo ćerku iz prvog braka svoje tadašnje supruge.

BONUS VIDEO: Boban Rajović o Grandu, karijeri i svojoj supruzi