in

“Žele joj nauditi i onemogućiti nam normalan život”

“Žele joj nauditi i onemogućiti nam normalan život”

Voditeljka tvrdi da je prašina, koja se podigla zbog njenog sukoba sa svekrom, bacila u senku njenu naslednicu, te za nju niko ni ne pita.

Nikolina Pišek je u maju prošle godine postala udovica, nakon što je njen suprug Vidoje Ristović iznenada preminuo.

Usledio je sukob sa svekrom Mišom Grofom, koji ju je čak optužio i da je krivac za smrt njegovog sina.

Voditeljka je sada otkrila kroz kakvu traumu je prošla, ali i da je dobijala čak i pretnje.

„Mene su osuđivali zbog toga što radim, a nisam mogla sebi da priuštim nešto drugo i dobro da nisam, jer bih verovatno tada izgubila i sebe i svoj zdrav razum. Dobijala sam nebrojeno poruka u kojima su me osuđivali, čak i pretili. Govorili su jako ružne stvari, osuđivali baš to što sam htela da nastavim sa životom. Pritom, niko nije uzimao u obzir da imam dete, da sam odgovorna i za nju, da je nekako moram izvesti na pravi put, da to dete nešto mora jesti, da moramo živeti ako želim da opstanem“, rekla je Nikolina.

Foto:Zoran Lončarević

U braku sa Vidojem dobila je ćerku, a kako tvrdi za nju niko ne pita.

„Niko ne pita za nju. Kad kažem niko, stvarno mislim apslutno niko. I to je tužno. Pokušavam joj objasniti da niko nije dužan da se bavi njom jer sam joj ja majka, tako da bih je ja trebala zaštititi. Ali ono što je meni kontradiktorno je to što joj oni žele nauditi. Svi je žele materijalno iskoristiti, tako da samim tim, žele njoj nauditi, odnosno meni, odnosno onemogućiti nam neki normalan život, ali udarili su na pogrešnu“, rekla je Nikolina za Zageb info.

BONUS VIDEO: Sahrana muža Nikoline Pišek