in

Zejna se sprema da sve razmrda vatrenom pesmom

Zejna se sprema da sve razmrda vatrenom pesmom

Pevačica će i ove godine imati priliku da se pokaže na sceni.

Zejna Murkić, bivša članica grupe „Luna“, u poslednje vreme snima pesme i radi na svojoj karijeri. Prošle godine učestvovala je na nacionalnom takimičenju „Pesma za Evroviziju ’22.“, sa pesmom „Nema me.“  Prolazak u finale i osvojeno 10. mesto, podstaklo je Zejnu da se prijavi i ove godine sa pesmom „Rumba“, čiji su autori Nikola Burovac i Miloš Roganović.

„Ove godine pesma je brza. Nije slična prethodnoj jer sam želela promenu. Svakako bilo je očekivano da se opet pojavim, s obzirom na plasman prošle godine. Pesma govori o ljubavi, o plesu. Biće to jedna luda avantura, već pravimo plan za scenski nastup. Sve u svemu, pružiću najbolje od sebe i pobeda ako se desi, pošto je to sklop raznih okolnosti, a i sreće, biće ostvarenje jedne želje“, ushićeno je rekla Zejna za Nova.rs.

Zejna Murkić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, , nacionalno takmičenje Pesma za Evroviziju ’23. održaće se 1,2 i 4. marta, a pobednik će u maju predstavljati našu zemlju u Liverpulu.

Pored Zejne, u trci za takmičenje u Velikoj Britaniji takmiče se i grupe „Frajle“ i „Hurricane“, kao i Tijana Dapčević, Filip Žmaher, Savo Perović i drugi.

BONUS VIDEO: Zejna Murkić o takmičenju za izbor srpskog predstavnika pesme Evrovizije