in

Zbog ovih reči Emili Ratajkovski, svi su ubeđeni da su ona i Hari Stajls već dva meseca u vezi

Zbog ovih reči Emili Ratajkovski, svi su ubeđeni da su ona i Hari Stajls već dva meseca u vezi

Afera o kojoj u poslednje vreme bruje svi svetski mediji jeste vest da su manekenka Emili Ratajkovski i pevač Hari Stajls u vezi.

Njih dvoje su snimljeni kako se ljube u Tokiju, a sada su se pojavile pretpostavke da su u romansu uplovili dva meseca pre nego što je nastao ovaj snimak.

Naime, Emili je tada gostovala u jednom podkastu i govorila o svojoj novoj ljubavi.

„Upravo sam počela da izlazim sa nekim za koga mislim da mi se sviđa, tako da je to drugačije. Pomislisla sam: ‘On je nekako sjajan’“, počela je priču manekenka.

Ona je potom rekla i šta traži od partnera.

„Šta tražim od partnera? Sviđa mi se neko ko je veoma nezavisan. Mislim da je to za mene veoma važno jer imam kompletan život. Nadam se da će zabavljanje sa nekim ko ima više sopstvenog života sprečiti probleme koje sam imala ranije“, zaključila je ona, a mnogi misle da je govorila upravo o Hariju.

Podsećamo, Hari je do novembra prošle godine bio u vezi sa glumicom Olivijom Vajld, inače bliskom prijateljicom Emili Ratajkovski.

Priča se da je nova romansa manekenke i pevača narušila odnose među njima dvema, te da je Emili molila Oliviju za oproštaj, ali da je ova prilično besna.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih mladih srpskih glumica