in

Zategnuto lice Toma Kruza

Glumac je na događaju bio VIP gost, Foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Svega nekoliko meseci nakon što je svet brujao o fotkama iz ludog izlaska na kojima je “izobličen” i neprepoznatljiv, holivudski zavodnik Tom Kruz pojavio se protekle nedelje na humanitarnoj gala svečanosti u Londonu i ponovo postao meta kritika.

Glumac je na događaju bio VIP gost, i to u društvu princa Vilijama u znak podrške jednoj londonskoj humanitarnoj organizaciji.

Princ i Kruz pozirali su rame uz rame gotovo isto obučeni. Nosili su elegantna crna odela i belu košulju, a celu modnu kombinaciju upotpunili su crnom leptir-mašnom.

Tom Kruz
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Sve oči bile su uprte u 61-godišnju filmsku zvezdu, pogotovo jer se njegov izgled drastično promenio u proteklih nekoliko godina, a pažnju je i ovaj put privuklo njegovo zategnuto lice.

Glumac je poslednjih godina punio medijske stupce zbog preterivanja s botoksom. O njegovom izgledu u jednom se trenutku oglasila i vrhunska estetska hirurškinja Najla Radža, čiji su pacijenti brojne slavne zvezde, koja je detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njegovog lica, o kojem se tada pričalo.

Čini se da je Tom preterao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica“, zaključila je.

Bonus video:


00:02

Kruz Bekam u provodu

(Espreso/MONDO/ Dnevnik.hr/ Prenela:M.S.)