in

Zašto Igor Jurić nije pravi čovek za Milenu Popović

Zašto Igor Jurić nije pravi čovek za Milenu Popović

Veza Milene Popović i Igora Jurića iznenadila je domaću javnost.

Nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića obelodanila je vezu sa Jurićem u junu prošle godine, a prema pisanju pojedinih medija, njihova romansa traje i duže od toga.

Istina o vezi Anastasije i Gudelja je mnogo drugačija nego što se mislilo: Poznati astrolog za Nova.rs otkrio sve tajne odnosa popularnog para

Javnost je od momenta kada je Milena objavila fotogrfiju sa Igorom izrazila veliko interesovanje za njihov odnos. Popovićeva je nakon toga u više navrata govorila o njihovoj ljubavi.

„Danas mogu reći da sam srećna. I nemam problem da to naglas kažem. Zaslužila sam sreću, kao što je svaki čovek na ovom svetu zaslužuje. Ljubav je pokretač svega i ona je jedan od razloga moje sreće. Ponovo voleti posle svega je božji dar. Kada su ljudi zreli i kada je ljubav prava i iskrena, onda prepreke ne postoje. Svaki problem koji naiđe posmatrate kao iskušenje. I kada ljubav preživi uspone i padove, teške dane, tuge, pritiske… onda možete biti potpuno sigurni i mirni da ste pronašli pravu osobu i pravu, iskrenu ljubav“, rekla je ona pre nekoliko meseci za Kurir.

Astrolog Dušan Cincović komentarisao je za Nova.rs njihov odnos i ovom prilikom naveo da Jurić nije pravi čovek za Milenu.

O čemu se radi i zašto tako misli, saznajte u video snimku na početku teksta.

BONUS VIDEO: TOP 5 HOT izdanja Milene Popović