in

Zarekla se POZNATOM SPORTISTI na večnu ljubav!

Elektra Elite, Foto: youtubescreen

Transrodna pevačica Elektra Elite juče se udala u Mostaru za biznismena i sportistu Nenada Vujanovića.

Pevačica je pre tri dana iz Ciriha doputovala u Sarajevo, gde je odsela sa prijateljima, a u subotu u popodnevnim satima sve je bilo dogovoreno i organizovano u Mostaru.

Elektra Elit
foto: Youtube

Ovom činu prisustvovalo je oko 200 zvanica, koji su bili uz Elektru uz njen najvažniji trenutak i životni preokret.

– Elektru je krajem avgusta ovde godine zaprosio biznismen, koji se u nju zalepio na prvi pogled. Upoznali su se u maju tokom njenog boravka u Bosni i Hercegovini i od tada su nastavili kontakt, a ubrzo započeli vezu. On ju je nekoliko puta posetio u Cirihu, gde inače živi i radi, pa su zahvaljujući njegovim dolascima održavali ljubavni onos- otkriva izvor i dodaje da Nenadu ne smeta Elektrin posao, naprotiv podržava je u svemu.

– Pre nego što ju je upoznao, bio je fasciniran njenim likom i delom. Znao je da se bavi prostitucijom i šoubiznisom. Nijednog trenutka je nije odvukao od toga, niti joj predlagao da promeni zanimanje. Naprotov, zavoleo je takvu kakva jeste, zato je i rešio da je oženio- kaže izvor.

Podsetimo, Elektra iza sebe ima brak sa ženom i dvoje dece. Nakon razvoda i odluke da postane žena, pevačica je dobila apsolutnu podršku svoje porodice, a bivša supruga joj je najbolja priteljica.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso/Alo)