in

Vrele fotke oduševile fanove! (FOTO)

Pevačica Teodora Džehverović objavila je ponovo vrele fotke u bikiniju i zapalila društevne mreže u pravom smislu reči. Ona uživa na crnogorskom primorju i to na Adi Bojani, a objavila je 10 forografija sa plaže na kojima je u bikiniju. Teodora je nosila crni i beli kupaći, a na svim fotografijama ponela je i belu lanenu košulju. Celokupan stajling začinila je ravnim crnim rimljankama i naočarima za sunce, a kosa joj je ponovo u vidu afričkih kikica.

Fotografije na kojoj je prikazana zanosna pevačicina pozadina u minijaturnom bikiniju u vidu tangi pokupila je najviše komentara, a ništa manje nije zaostajala ni ona gde Teodra u belom bikiniju radi špagu i to stojeći na rukama.

Za samo 1 dan fotografije su dobile 115.000 sviđanja i na stotine komentara.

Teodora ju je naslovila rečima:

Habibi – pa je usledilo more poziva do dođe za Dubai.

– Najlepša –

– Kakva pozadina, ludim! –

– Goriš Džehvi –

– Prštiš od lepote –

– Ne mogu da dišem posle ovoga –

– Ne zna se šta više gori, ovo vreme ili Tea –

– Jao Džehvice kakve slike, kakva špaga! –

– Habibi, dođi do Dubaija! –

– Pa skini se kad si na Adi Bojani! –

– Kraljica –

U moru ponuda bilo je i onih koji su je pitali kada će gostovati u Makedoniji i po okolini Srbije, dok se za veče nastupa na crnogorskom primorju pretpostavljalo da će izgoreti Budva.

– Večeras cela Terazza gori! –

More ponuda palo je na račun ljubavnog života mlade pevačice, među kojima je bio red komentara tipa:

– Teodora, potraži me kad sloboda ti dosadi – napisao je momak koji očigledno nije upućen da je Dževerovićeva već uveliko u vezi sa Ninom Čelebićem, što oni ni ne kriju od očiju javnosti.

BONUS VIDEO: