in

Voditeljka RTS otkrila najveću neprijatnost koju je doživela

Voditeljka RTS otkrila najveću neprijatnost koju je doživela

Ivana Milenković je priznala sa kakvom neugodnom situacijom se suočila u programu uživo.

Jedno od trenutno najprepoznatljivih lica RTS opisala je jednu anegdotu sa snimanja emisije koja je mogla i gore da se završi.

„Uvek se dešava nešto. Mislim postoje situacije, ali dogodila se jedna posebna koja je meni ostavila traumu. Dogodio se jedan izmišljeni lapsus, gde sam ja kao poželela glumcu da se zarazi od korone, što se naravno nije dogodilo već je sve to premontirano. Dobili smo pogrešnu informaciju, mislili smo da nije mogao da dođe jer je zaražen, što zapravo nije bila istina već je bio u kontaktu sa zaraženom koleginicom. Mi se nismo čuli sve do tog trenutka, i s obzirom na to da je razgovor tekao preko Skajpa, ja sam ga pitala kako se oseća i on je tada demantovao da je zaražen. Bilo mi je malo neprijatno, ali nastavili smo normalno konverzaciju. Ja sam normalno rekla da se nadam da će biti dobro i da neće biti zaražen, međutim secnuli su taj deo, i kako sam dobila informaciju, to je sa jedne druge televizije, pa je ispalo da sam mu poželela da se zarazi. To se širilo poput požara. Dobila sam razne epitete koje nisam zaslužila“, izjavila je Ivana za Telegraf.

Ivana Milenković Foto:Filip Krainčanič/Nova.rs

Voditeljka je otkrila i da li oseća sujetu ili lošu energiju kada su u pitanju njene kolege.

„Iskreno ne. Dobila sam podršku od kolega. Malo je bio nezgodan period jer je tada bila korona, pa su bile teške informacije“, rekla je voditeljka čijim izgledom su mnogi oduševljeni.

BONUS VIDEO: Ivana Milenković intervju