in

Voditelj konačno progovorio o nezapamćenom skandalu

Voditelj konačno progovorio o nezapamćenom skandalu

Bend Let 3 s pesmom „Mama ŠČ“ predstavljaće Hrvatsku na predstojećoj Evroviziji, a sada je u javnost isplivao jedan njihov skandal.

Naime, riječki bend je svojevremeno gostovao u emisiji Aleksandra Stankovića gde je, u prisustvu „lekara“ ispaljivao čepove iz zadnjice.

Članovi benda Prlja i Mrle su u jednom trenutku ustali od stola za kojim su sedeli s voditeljem, okrenuli mu leđa, otkrili da na pantalonama imaju rupe koje otkrivaju zadnjice, a potom krenuli da se naginju kako bi izveli svoj performans.

Voditelj je skočio od stola, skinuo sako kako bi „pokrio sramotu“, a potom prekinuo emisiju. Godinama se nagađalo šta je istina, da bi sam voditelj u jednoj emisiji priznao „sve je bilo dogovoreno“.

„Ako pogledate snimak emisije, videćete da članovi benda sve vreme ispred sebe drže scenario“, rekao je Stanković i dodao da je znao kako se Let 3 ponaša i da sa njima „nikad ne znaš na čemu si“ i da je zato i nastao dogovor da naprave „celu predstavu s čepovima“. „Našli smo se 5, 6 dana pre emisije i sve se dogovorili, ćutao sam 10 godina o tome“, rekao je voditelj u emisiji Podcast Inkubator prošle godine, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO: Konstrakta otkrila da li će biti u žiriju u takmičenju za pesmu Evrovizije: Evo koga je podržala